Neemt een hoop zorg en werk uit mijn handen

Ik vertrouw in deze wel volledig op jullie, want ik hou geen representatief onderzoek, maar je moet ergens op vertrouwen. En aangezien stroom, stroom is en gas, gas gaat het voornamelijk om de prijzen. En deze zijn zeer acceptabel. Dus we gaan zo door!

het ontzorgt me

Het periodiek uitvissen welke leverancier de meest gunstige tarieven en voorwaarden heeft is niet alleen zeer tijdrovend maar ook lastig, omdat die markt voor een leek erg ondoorzichtig is. Zo hebben we o.a. een paar jaar geleden te maken gehad met een leverancier die failliet is gegaan. Het is dus erg prettig als een organisatie met kennis van zaken zich hierin verdiept en de juiste adviezen kan verstrekken (tegen een redelijke vergoeding).

Vertrouwen

Erop vertrouwen dat jullie de goedkoopste adequate oplossing voor mij vinden. Wat ik gemist had, was dat jullie hier een bijdrage voor vragen. Het is wat het is. Was me in de snelheid ontgaan

Prima geregeld via e-mailverkeer

Sinds mijn deelname krijg ik keurig op tijd nieuwe leverancier met nieuw contract aangerleverd dus ik heb geen klagen,

Toppie

Wat is er mis mee? Helemaal niets! Ga zo door met dit werk. Toppie!

Goede toegankelijkheid , feed back en overzicht

Ervaringen sinds jaren !

De werkwijze is goed, maar jammer dat mij dat geld kost. Er zijn vele vergelijkssites. Dus ik denk er over na om het zelf te gaan uitzoeken. Bespaart mij zowiezo al € 29,50

Overstap feilloos verlopen

Overstap procedure op tijd door VLB opgestart zodat de ingang van het contract bij de nieuwe leverancier op tijd kon aanvangen, zelf nog even de meterstand doorgeven en klaar was Kees.

Weten wat ik niet weet en/of niet begrijp.

Nog géén negatieve ervaringen gehad.

Perfecte bewaking en beperking vaste lasten

Zie boven: perfecte en flexibele beperking van mijn vaste lasten, goede directe teactie op mijn opmerkingen over aanbiedingen van derden!

Een beetje verbaasd

Ik was een beetje verbaasd dat ik opeens een nieuw contract had zonder met mij te overleggen. Het is heel fijn dat er voor mij naar de voordeligste energiecontract wordt gezocht maar het zou fijn zijn als je wel op de hoogte wordt gehouden.

altijd prima

Ik regel dit al jaren via de vastenlastenbond en ben zeer tevreden.

Heb het volste vertrouwen in jullie missie !

Jullie informatie/berichtgeving is duidelijk/helder !

Bevalt goed.

Ben zeer te spreken over de vastelastenbond, Ik raad het ook bij andere mensen aan.Ik merk dat veel mensen het toch als een drempel ervaren.En dan blijven ze bij het oude.

ik ben zeer tevreden

zoals ik al ben zeer tevreden mijn maand lasten zijn laag en ik krijg ieder jaar geld terug

Héérlijk

Altijd goed en op tijd geregeld. Géén omkijken naar. Top!

Perfect en goed geregeld

Uitstekend voor míj geregeld

Vlekkeloos

Niks op aan te merken. Je word netjes op de hoogte gesteld van de wijzigingen en op tijd. Kortom prima!

alles wordt goed voor je geregeld

je hoeft niks te doen alleen te kijken of het voorstel goed is en de vastelastenbond regelt de rest en niet alleen bij het afsluiten maar ook als er een probleem met de provider is. ik ben blij met ze.

zo doorgaan

Handig

Tevreden

Ik vind het fijn hoe jullie dat voor mij doen

En ook fijn dat ik steeds begeleid word ermee Tot volgende keer weer in 2021

goed geregld

vond het prima geregeld

Mooie betaalbare service

Erg fijn om niet meer zelf op zoek te gaan naar de laagste energie tarieven. Een prettige service dus, die zichzelf terugverdiend.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.