Persoonsafhankelijk

Veel verkopers met een algemeen verhaal die niet verder kijken dan de neus lang is. Uiteindelijk in contact met iemand die wel maatwerk leverde waardoor ik alsnog voor Vastelastenbond heb gekozen

prima organisatie

de overstap van energieleverancier verloopt soepel en prima ik krijg voldoende informatie de afhandeling van de oude leverancier v.w.b. welkomspremie en te veel betaald voorschot verloopt ook uitstekend

Heel handig

Super handig geregeld zo. Vriendelijk contact. Top!

Zou graag wel.vantevoren ingelicht willen worden. Kreeg namelijk een boete als ik was overgestapt.

Beste energie adviseur

Elk jaar krijg ik het voor mij beste energie contract aangeboden voor slechts € 25,- /jaar contributie !!

Prima geregeld

Geen omkijken meer naar.

Overstap ging prima zonder problemen!

Overstap ging prima zonder problemen!

uitstekend

uitstekend

Heldere en duidelijke advies- en hulporganisatie.

Prettig geholpen. Digitaal op de hoogte gehouden.

Helder en Eerlijk

Ik werd gebeld met de vraag of ik mijn energierekening wilde verlagen. Normaal haak ik dan al gelijk af, maar omdat ik via de Vastelastenbond 10 jaar geleden dit contract af had gesloten en er daarna eigenlijk niet meer naar omgekeken had dacht ik.. vooruit. De medewerker nam de tijd om mee te kijken naar mijn huidige energie kosten en gaf een eerlijk aanbod voor een nieuw contract, zodat er ook nog ruimte is voor meer verbruik. Top. Bedankt.

Alles picobello geregeld

Zoals als ik al aangegeven heb, is bij jullie goed geregeld. Ik hoef alleen maar ja of nee te zeggen. Dus ik hoef niks zelf te regelen, ga zo door.

Wel zo gemakkelijk

Zo wordt er jaarlijks namens /(met) mij gekeken naar het best passende energiecontract. Ik hoop dat er meer aanbod komt van energieleveranciers die zich richten op kernenergie.

Weet het nog niet, zit er net bij!

Zie boven

Dat ik zeer tevreden ben!

Ik ben blij met de Vastelastenbond en dat alles zo soepel is verlopen!

Perfect verlopen

Geen gedoe, gewoon goed geregeld

Puur gemak

Hoef nergens anders te gaan kijken en vertrouw erop dat ik goed zit. Het gevaar is dat ik niet de moeite neem een vergelijking te maken met andere aanbieders.

Erg tevreden

Heb sinds ik gebruik maak van jullie dienst elk jaar veel geld retour ontvangen op m’n energierekening. Ben zeer tevreden!

Is uitgevoerd conform als beloofd.

Zoals het mij door de Vastelasten bond werd voorgesteld is volledig en naar tevredenheid naar behoren geleverd.

Doen wat je verwacht.

Doen wat je verwacht.

Perfect voorgelicht, en goede afwikkeling

Goed voorgelicht en perfect afgehandeld met mijn oude gas en elektra leverancier. Alles ging perfect in elkaar over. Niets dan goed over de vastelastenbond.

Alles loopt op rolletjes geen gedonder dit wil ik ook grrag zo houden een dikk Eef pluom voor jullie. Gr Jan Heugen

Geen gezeur en geen toestanden

ok

het automatisch overstappen van energie loopt geruisloos

Goed, maar fout bij afschrijven en geen reactie op mijn mail.

Traject ging op zich goed. Helaas was een foutief rekeningnummer opgenomen waardoor het maandbedrag van mijn rekening niet afgeschreven werd en ik een mail kreeg met de mogelijkheid nogmaals proberen af te schrijven. Hier heb ik op gereageerd, maar geen reactie ontvangen. Ook op mijn mail met de melding en verzoek correct rekeningnummer te registreren kreeg ik geen reactie. Hetzelfde de maand er na.

Goed geregeld

Het is makkelijk dat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.