zeer goed, helder en duidelijk

Zeer positief ervaren, een helder en duidelijk gesprek. De aanbieding biedt mogelijkheden, vooral als je op de hoogte bent van het eigen gebruik, de kosten en een eigen mening omtrent milieu bewust en de stijgende kosten in het energie gebruik.

Opdringerig geworden

Ik ben al jaren klant van de Vastelastenbond. Ik vond ze altijd heel alert omdat ze op tijd belden met een goede prijsaanbieding dankzij een collectieve inkoop. De VLB kwam bij mij altijd meedenkend en behulpzaam over. Eindelijk een betrouwbare club die niet commercieel is, dacht ik. Nou, die tijd is voorbij! Nu belden ze ook op tijd omdat mijn contract afliep. Maar de prijs maakte totaal geen verschil met de prijs op de website van Greenchoice. Bovendien ging het heel opdringerig: ik moest nú per mail bevestigen. Ik heb nog wat kunnen onderhandelen en het nieuwe contract klopt. Maar waarschijnlijk kies ik de volgende keer niet meer voor de VLB.

Op mijn verzoek werd ik op 15 augustus 2019 gebeld door de heer Ramsewaksing van de Vastelastenbond. In een gesprek van nog geen uur daalde de totaalpremie voor de 3 verzekeringen die ik heb overgesloten € 225 op jaarbasis. Daarbij opgemerkt dat ik nu € 80 per jaar betaal aan de Vastelastenbond (en dat is haar van harte gegund. mvg Piet Romein

geruisloos

de overstap ging zoals ik zeg geruisloos perfect

Vriendelijk & duidelijk geholpen!

In een vriendelijk overleg hebben Johan en Kris van de Vastelastenbond ons door ons verzekerings-doolhof geleid. 45 Jaar ging het van de ene verzekering naar de andere. Bij wie moesten we zijn voor de opstal, bij wie voor de auto, bij wie voor de inboedel? Van de ene polis naar de andere. Betalen we niet veel te veel? Vandaag kregen wij eindelijk weer een heldere kijk op onze onderhand onoverzichtelijke administratie. Vanaf nu zoveel mogelijk in één hand. Met elk jaar een update. En... het blijkt een stuk goedkoper te kunnen!

excellent

Adviseur heeft heel veel geduld en begrip voor de klant getoond. Goede prijs voor geselecteerde verzekeringen gevonden. Elena

Zeer goede ervaring

Perfect, professioneel, klantvriendelijk, luisterend oor!!

Prima bevallen

Duidelijk mails en zonder tussenkomst netjes overgezet naar nieuwe aanbieder. Top

goed uitstekend.

Alles liep gesmeerd.

positief

Voor zo ver ik het weet is het soepel verlopen, gr p.l.m.Vos

Geen enkele trubbel dus dik tevreden.

Reeds vermeld.

Goed!

alles goed geregeld

meer communicatie rond overstap

vind de overstap op zich handig en prettig. Zou alleen wat meer info van jullie willen over selectie en uiteindelijk resultaat.

Prima verlopen

Handig dat je zelf niet in de gaten hoeft te houden wanneer een contract afloopt en fijn om te weten dat je een goede prijs krijgt aangeboden.

Onduidelijkheid wat betreft de delta Oude contract

Het is elke keer onduidelijk wat de delta is tov het oude contract.

Niet goed

Ik zou besparen op mijn energierekening. Er werd berekend dat ik van 150 euro omlaag zou gaan naar 130 euro, dat vond ik fijn, omdat ik het momenteel best moeilijk heb. Ik heb zelfs een eerder afgesloten contract bij een andere leverancier opgezegd. Uiteindelijk is mijn rekening, na het doorgeven van mijn meterstanden, omhoog gegaan naar 167 euro en daar moest ik ook nog 29,50 eenmalige kosten voor betalen? Dit kost mij nu een hoop geld wat mij nu echt niet uitkomt. Wat heeft uw consulent dan berekend?

Goede en snelle actie ondernomen door de bond

Slechte ervaring

Kwam na invullen van mijn jaargegevens voor stroom en gas uit op € 193,- en bij het akkoord gaan bleek het maandelijse bedrag toch een stuk hoger. Vind dat bedrog.

Niet goed geregeld

Een maand geleden contact gehad over een nieuw energiecontract. Expliciet gezegd dat ik GEEN windenergie maar zonenergie wilde. Contract voor 3j via hen afgesloten bij Greenchoice. Krijg ik van Greenchoice mail dat ik 3j Windenergie heb afgesloten. Weer gebeld; zij weer bellen met Greenchoice. Alles zou geregeld worden maar ik moest zelf weer bellen met Greenchoice. Greenchoice wist van niks en ik heb alles weer uitgelegd. Zou geregeld worden. Nu blijkt dat ik dan op een hoger bedrag uitkom per maand; hoger dan wat Vastelastenbond mij heeft voor geschoteld. Ik weer gebeld met Greenchoice. Zij gaan dit nu helemaal uitzoeken en ik hoor dan weer van hen. Inmiddels Vastelastenbond 3 of 4x aan de telefoon gehad en Greenchoice ook zoiets. En het is dus nog stééds niet rond. Bovendien wás ik al bij Greenchoice voorgaande jaren. Dat moet toch makkelijker en beter kunnen lijkt mij. Hoe dan ook, ik doe niets meer via Vastelastenbond. Dat geeft alleen maar gedoe. Ze zijn vriendelijk genoeg aan de telefoon, dat wel, maar iets simpels soepel regelen zit er niet in.

Goed geregeld

Zeer klantvriendelijk, alles goed geregeld en in orde gemaakt.

Ze zoeken de juiste, beste aanbieder voor je producten. toppie

Snelle, vriendelijke service. Ze bieden de juiste aanbieders voor de laagste prijzen voor al uw producten.

Tot nu toe ben ik heel tevreden, alleen hoef ik al die mails over verduurzamen en andere onzinnige klimaatplannen niet en wel omdat ik niet ga meedoen aan die idioterie van Nijpels, Jetten en klaver.

soepel

Ging zo makkelijk dat ik er eigenlijk niks van merkte. Iets meer info over wat er gaande is, zou misschien goed zijn. Maar het kan best dat ik slecht heb opgelet. Te veel info zou weer irritant zijn. Ik heb zelfs een keer gebeld om na te gaan of ik nog wel in het systeem zat. Dat bleek het geval en ik werd in mijn onnozelheid zeer vriendelijk te woord gestaan. Het is een beetje de paradox van alle hulp bij iets waar je zelf geen zin in hebt of te lui voor bent: als je niks hoort, geloof je het niet, maar als je zelf te veel mee moet doen, irriteert dat weer. Toch zit ik nu mooi bij een andere energie-provider. Op eigen kracht zou ik zeker nog lang en breed bij Eneco zitten (of zelfs bij de e-provider daarvoor) en nu verkocht worden aan de hoogste bieder.

Zeer slecht. Belazerd

Ik heb onlangs ervaring met de overstap van Ziggo naar Youfone. Ik zou daar circa € 40 per maand bij verdienen. Echter er is mij niet verteld dat ik geen Duitse zenders meer krijg, dat de televisie zeer schokkend wordt weergegeven en dat mijn NAS niet meer bereikbaar is via de normale procedures. Het heeft mij heel veel energie gekost om alle randapparaten aan te sluiten op de nieuwe router. Mijn oude snelheid bij Ziggo was 250 en is nu 50 Mbit. Opschalen is niet mogelijk. De service desk van Youfone is slechts 5 dagen vanaf 9:00 tot 18:00 open. Ziggo van 7:00 tot 22:00. Wordt allemaal niet medegedeeld. Alleen is de insteek de euro's. Ik voel mij belazerd. 2. Er sis ook een voorstel gedaan om de verzekeringen elders onder te brengen. Onder zeer aantrekkelijke voorwaarden Bij de vergelijking werd steeds moeilijk gedaan over het tarief. Achteraf blijkt dat je per polis € 2,50 moet betalen. Beweerd wordt dat dit altijd besproken is, hetgeen niet heeft plaatsgevonden. Het argument wordt gebruikt dat je uiteindelijk goedkoper uit bent. Dat is waar, maar de kater blijft. Mijn advies: Ga niet in zee met Vastelastenbond.

Volledig boven verwachting.

Bijzonder goed!

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.