Zonnepanelenaanbod uitmuntend

Ik heb verschillende aanbiedingen gehad voor zonnepanelen, maar het aanbod van de vaste lasten bond was het beste. Prijs was scherp, opbrengst was realistisch en de tekening is op mijn verzoek een aantal keer aangepast. Morgen komt er iemand kijken naar het dak en de meterkast. Goed geregeld allemaal

Fijn geregeld, persoonlijke ondersteuning

Belde voor mijn opstalverzekering. Kreeg uiteindelijk een totaaladvies dat beter was en goedkoper ook. Ben goed geholpen en advies was ook goed.

Goed geregeld

Tot nou toe geen klachten over de vastenlasten bond. Alles goed geregeld.

nvt

Prima advies

Prima advies gehad en erg gezellige onderhandeld. ben er zeer tevreden over.

Geweldig!

Supertevreden met alle hulp!

Prettig

Prettig.

Switch service

Overstap goed verlopen één keer contact gehad en keurig en vriendelijk geholpen. Alles top

Maatwerk

Persoonlijk contact en advies op maat. Ook als het iets anders loopt dan gepland regelt de vlb de afhandeling.

Pluspunten

Nauwkeurige analyse en een goede service

Pluspunten

correct duidelijk

nvt

Pluspunten

Geachte dames and heren, Ik heb nog niet zoveel ervaring met Uw bedrijf opgedaan aangezien ik nog steeds in het buitenland (Cyprus) woon. To zover echter kan ik U verzekeren dat we aangenaam verrast zijn met Uw rappe manier van reageren op berichten via Internet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is erg goed dat het bestaat. Ik had er nog nooit over gehoord. Toch moet ik zeggen dat de mevrouw die me belde, iets uitlegde dat voor mij niet duidelijk was. Het leek namelijk of zij mij een energiebedrijf aan wilde smeren. Pas na 10 minuten langs elkaar heen praten begreep ik dat het over uw organisatie ging.

Pluspunten

Fijn altijd goed geholpen en advies

Geen, op dit moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

betrokken

beter het huiswerk doen...ik zou overstappen van Ziggo naar Oneline via jullie...kan helemaal niet geleverd op mijn adres!! teleurgesteld...

Pluspunten

Voor 3 tientjes altijd de goedkoopste aanbieder Hoef er niets voor te doen !!

Pluspunten

Hebben ons prima geholpen. Na wat probleempjes zijn we prima geholpen door Nikkie.

Pluspunten

Zelf ben ik al lange tijd lid. Hierdoor vergeet je wel eens wanneer welk contract afloopt en dus weer wat aandacht verdient. De Vastelastenbond houdt dit strak in de gaten. Dit geeft mij quality time voor andere dingen. Top!

Misschien wat meer gepersoniseerde informatie... mijn interest ligt wellicht ergens anders dan mijn buurman...ieders vaste lasten zijn weer iets anders.

Pluspunten

Betrouwbaar en persoonlijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg makkelijk en onze energie rekening is een stuk lager!

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.