Pluspunten

de bereidheid om de consument bij te staan als het gaat om ten onrechte opgelegde geldelijke waarden zoals in mijn geval een naar mijn mening te hoge WOZ waarde.

klein min puntje is ons als consument een wijziging op te dringen van bijv verandering van energie leverantie o.i.d. ik vind dit niet passen gezien de positiviteit aangaande de hulp bij het vinden voor lasten die o.a. door gemeentes ons wordt opgelegd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lijkt mij prima!

Nog geen verdere ervaring

Pluspunten

Meedenken, niet opdringen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zoeken de goedkoopste actie, providers enz. voor je uit.

Goedkoopste niet altijd de beste. Rekening houden met leeftijd van de aanvragers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

persoonlijk benadering

Als er iets gevraagd wordt dan wat sneller reageren. Ook als er een verzoek wordt gedaan eea op mail te zetten dat dan ook doen en niet nog een keer gaan bellen. Mail kan lastig zijn, maar ook handig omdat je dan op een rustig tijdstip eea kunt lezen zonder direct een beslissing te dienen te nemen

Pluspunten

goed telefonisch advies

lagere kosten voor af te sluiten verzekeringen. De concurrent is goedkoper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super geregeld, ik hoefde er zelf niet voor te doen.

Pluspunten

Vandaag contact gehad met Brian van het verzekeringsteam van de Vastelastenbond, ten opzichte van mijn huidige verzekeringen ga ik ruim 500 euro p/j besparen! De combinatie van positieve imput en deze geweldige besparing gun ik iedereen! Dus duik er eens even in, laat je informeren over de mogelijkheden. Baad het niet dan schaadt het niet! Vastelastenbond, bedankt voor deze besparing!

Pluspunten

Goed bereikbaar en prima adviezen om de vaste lasten te verlichten. Tot nu toe geen missers gehad.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijk,behulpzaam,Goed geregeld,Gunstig,Goede telefoonservice.

Pluspunten

FIJNE KLANTENSERVICE. VRIENDELIJK, ACCURAAT

GEEN

Pluspunten

Ik heb er weer niets van gemerkt, behalve een lage rekening. Dus top!

Pluspunten

Men denkt mee en geeft ongevraagd, positief, advies

Pluspunten

PRIMA VOOR OVERLEG

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

correct aan de telefoon

communiceren in het algemeen . Niet van de nieuwe energieleverancier te moeten horen dat je geswitcht bent.

Pluspunten

Snel en duidelijk geholpen , indien je via hun iets afsluit en er zijn problemen lossen indien mogelijk zij het op.

B.v. Op assurantie gebied zich nog breder orienteren, er blijken toch maatschappijen te zijn met ook goede/zeer goede tarieven en condities.

Pluspunten

9.9

een en al lof

Pluspunten

Ze doen hun best voor de klante, zijn geduldig, vriendelijk en leggen alles goed uit

Nvt

Pluspunten

De overstap loopt ieder jaar tot op heden vlekkeloos. Wel kan ik zelf niet zien of ik i derdaad het goedkoopste en beste contract heb. Tot op heden ben ik in ieder geval heel tevreden.

Ieder jaar de jaarrekening laten doorsturen naar uw bedrijf zodat u nog beter kunt zien welk energiecontract nodig is. Meer goedkope energie contracten aan iemand voorleggen zodat iemand zelf zou kunnen welk contract hij wil. Dus iets meer overleg misschien.

Pluspunten

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de status.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.