Pluspunten

onafhankelijk!

advies over wanneer je het beste contract kunt aangaan.

Pluspunten

Prima serviceAlles is, naar volle tevredenheid, geregeld.

Pluspunten

Heel prettig dat we er zelf geen omkijken meer naar hebben. Perfect geregeld, bedankt daarvoor!

Pluspunten

Altijd goede hulp via de telefoon, ze zoeken het netjes voor je uit.

Pluspunten

Geeft meldingen over besparingen waar je iets aan hebt

Pluspunten

Vlotte, duidelije regeling van overgang

Bij meterstand opgeven lukte het mij niet om met de gebruikersnaam en wachtwoord de grvraagde meterstand door te grven. Makkelijker inloggen.

Pluspunten

goede service klantgericht Maakt goede contacten met verzekeraars Goede voorlichting

Pluspunten

Snel contact. Vriendelijk en goed advies gekregen

Heb ik niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld, alles goed verlopen.

Pluspunten

Prima geholpen erg vriendelijkheb ik niet

Heb ik niet ik bind het prima zo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd deskundiggeholpen. Bij twijfel werden zaken opgezocht of overlegd.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en met de klant meedenkend. En goede service verlenend. TOPPPY.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Informatief goed

Aanbeveling energieleverancier reeds per half november, zodat ik per 1 januari nieuw jaar overgestapt kan zijn. Nu worden de hogere tarieven een of meerdere maanden door je strot geduwd. Zie als slecht voorbeeld Energie direct

Pluspunten

Nooit lange wachttijden - Er wordt goed naar je geluisterd en dat houdt tevens in dat de vragen die je stelt naar tevredenheid worden beantwoord. Ik beveel familieleden en vrienden daarom de Vastelastenbond dan ook zeker aan.

Ik heb geen idee

Pluspunten

Al 2x goed en netjes geholpen bij overstap naar andere enegieleverancier.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede info

Zou het nu niet weten

Pluspunten

Hoev zelf niets te doen.

Pluspunten

De Communicatie met de vaste lastenbond was O.K. De Communicatie met de door u geselecteerde Energie leverancier ,United Consumers, laat te wensen over. Per 10 januari zou mijn overstap plaatsvinden. het is nu 14 Januari en ik heb nog niets gehoord van U of United Consumers, dus ik weet niet of de overstap heeft plaatsgevonden. Mijn meterstanden heb ik telefonisch doorgegeven omdat ik geen mail ontvangen had om dat te doen. Ik heb geen slimme meter, dus dat kan de reden niet zijn..

Pluspunten

Veel nuttige info en dingen waar je echt wat aan hebt , alleen niet als energie vergelijker , dan gebruik ik liever een onafhankelijke die goedkoper is

Helaas niet onafhankelijk , Greenchoice heeft een vinger in de pap hier en ook bij Pricewise , Independer en Gaslicht , dus dat vindt ik jammer , heb wel 2 andere onafhankelijke vergelijkers gevonden

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.