Pluspunten

Goed bereikbaar, meedenkend.

Op de hoogte zijn van details energiecontracten

Pluspunten

snel en begripvol bij beantwoording van vragen

ik vergelijk wel eens met consumentenbond en laatste keer ging ik de mist in omdat bij de een wel en bij de ander geen rekening was gehouden met enrgiebelasting

Pluspunten

Je hoort er (op gepaste manier) weinig van ; dus geen overbodige mails waaraan men niets heeft; worden toch niet gelezen!!!

Vraag me af of een " beoordeling op deze manier " wel nuttig is ??

Pluspunten

Fijne service en geven passend advies. Toppers

Pluspunten

Goed bereikbaar en vriendelijk personeel

Ik heb een zogenaamde "slimme meter" gekregen en sindsdien is mijn electriciteitsverbruik ineens toegenomen. Ik heb daar enkele keren over gebeld, maar dan ontbreekt helaas toch wel de deskundigheid om mij hierin te adviseren.

Pluspunten

Denken mee, geven prettig advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Regelen overstap automatisch

Wilde graag een specificatie ontvangen van huidige leverancier en nieuwe leverancier. Dit om zelf te kunnen concluderen dat overstap rechtvaardig is. Maar reactie in mail was zonder specificatie

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Pluspunten

De dienstverlening is meer dan uitstekend. De Vastelastenbond verdient mijn volledig vertrouwen.

Pluspunten

Zie mijn mail d.d 29-11-2018

Uw mail bij dit beoordelingsformulier is gericht aan Mevrouw Thijssen. Helaas is mijn echtgenote ruim drie jaar geleden overleden. Gaarne aanpassen in Uw bestand.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Belofte nakomen

Pluspunten

TOT HEDEN NETJES VERLOPEN

Pluspunten

Correct en betrouwbaar

Info over zonnepanelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling

Er wordt geen informatie over de nieuwe leverancier tevoren verstrekt. Ook wordt geen toestemming gevraagd voor de overgang.

Pluspunten

Goede communicatie richting de leden

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

goede telefonische contacten met medewerkers,door zaken direct op te lossen

geen.

Pluspunten

Goed bereikbaar, behulpzaam en snel afgehandeld. Overgang naar nieuwe leverancier heeft nog niet plaats gevonden, dus daar heb ik nog geen ervaring mee.

n.v.t

Pluspunten

Ik ken dit bedrijf nog maar amper dus kan ik nog geen oordeel geven.

Pluspunten

actueel, voor iedereen en zonder extra kosten. Regelmatig nieuwsbrieven, aanbiedingen op diverse vlakken

de easyswitch service via de Vaste Lastenbond. Je hoeft er zelf niets voor te doen, het wordt geregeld. Maar..ik ontdekte op de homepage van Easyswitch dat ik de zelfde aanbieding energie kon krijgen: en de kosten van deze service dan niet heb. Scheelt ook weer geld. Bovendien irriteer ik mij er aan dat de ene dag de aanbieding energieleverancier in de mailbox zit en de volgende dag al de factuur.

Pluspunten

Duidelijk informatie door medewerkers met kennis van zaken

Goede verslaglegging: Zorg ervoor dat gemaakte afspraken met medewerkers,goed worden vastgelegd en eventueel per mail worden toegestuurd

Pluspunten

Pluspunten

dat ze telefonisch bereikbaar zijn en de tijd nemen om voor de klant.

weet ik nog niet omdat ik nog maar sinds kort kennis heb gemaakt met dit bedrijf

Pluspunten

ze doen waar ze voor staan.

Pluspunten

goede service

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.