3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De door U geregelde overstap naar Eneco is goed verlopen, maar bij Eneco ging het in eerste instantie verkeerd vanwege een weigering van de links op hun website om meterstanden door te geven. Telefonisch is dat opgelost.

Ik beveel nooit wie dan ook aan, ongeacht mijn inhoudelijk oordeel. Vandaar de 1.

Pluspunten

beetje dwingend

nvp

Pluspunten

Heb nog niet echt een mening. Ook nog geen meteropgave vraag gehad vanuit de nieuwe aanbieder? Vorig jaar moest ik veel afbetalen omdat ik in de winter was overgestapt (mbt energieverbruik) als het goed is krijg ik dat nu terug aldus de aanbieder destijds.. ben benieuwd :)

Pluspunten

goede hulp ook telefonisch met veel geduld

zou ik niet weten; ik wil mijn naam niet zichtbaar in de beoordeling als dat niet kan doe ik niet mee. excuses daarvoor

Pluspunten

De overstap is morgen,dus nog geen waardering te geven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als u een voorstel heeft voor de klant, moet de klant datzelfde kunnen bepalen, en die mogelijkheid is er niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze waren direct bereid om te zaken te stoppen.

Het bedrijf kent geen oplossing, voor de mogelijke boetes bij overstap. Dus is het aanbod niet goedkoper.

Pluspunten

Al het werk word je uit handen genomen - heel fijn!

Er zat in ons geval nog best een verschil in prijs tussen het maandbedrag dat de Vastelastenbond opstuurde en wat het uiteindelijke maandbedrag bij de nieuwe energieleverancier werd.

Pluspunten

Snelle service en allerlei zaken goed gecommuniceerd

Pluspunten

snelle reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

terug reageren als ik een mail stuur en niet meer omzetten van energie zonder dat er contact is geweest.

Pluspunten

Ik blijf geheel tevreden! Een probleem is wel dat regelmatig energiebedrijven mij rechtstreeks benaderen per mail met zgn. Spectaculaire aanbiedingen.. Ik stuur deze dan door naar de vastelastenbond; ik hoop dat het dan correct is..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuk gesprek, aardige man is waarschijnlijk goed in zn werk

wel kijken naar de opties en de contract en hoeveel overstap kosten je moet maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed behandeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Naar aanleiding van een (groot) verschil tussen wat de switchservice en vandebron mij aanbood in hun definitieve offerte heb ikzelf nogal wat akties in gang moeten zetten om e.e.a. te corrigeren. Ook heb ik het gevoel dat er niet echt uitdrukkelijk gekeken wordt naar de leverancier die mij het meeste voordeel bood. Zo mis ik bijvoorbeeld een aktie van de Switch service richting de bestaande leverancier (OXIO) om te zien of deze nog een scherpe aanbieding kon doen. Deze aktie heb ikzelf wel ondernomen met een verrassende uitkomst. Ook wordt er naar mijn gevoel onvoldoende gewezen op het feit dat er bij de eerste aanbieding je nog nergens aan vast zit. De bedenktijd alvorens een definitieve overstap te maken komt onvodoende naar voren. Bij een gratis service, zoals bij gaslicht.com, behaal ik hetzelfde resultaat, echter zonder kosten. De kosten die in rekening gebracht worden door de Switchservice zouden gerechtvaardigd zijn als ik ook daadwerkelijk nergens geen bemoeienis mee zou hebben en er voor mij inderdaad het meest gunstige contract gepresenteerd zou worden. Nu kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat de Switchservice per nieuw aangebrachte klant, een vergoeding ontvangt van de nieuwe energieleverancier. Ik overweeg dan ook om de service te beeindigen.

Pluspunten

Denken mee

Pluspunten

Snel goed aanbod

Geen op dit moment.

Pluspunten

Goede voorlichting. Vragen worden snel beantwoord. Ovetstap snel geregeld.

Bij overstap wel graag het juiste bedrijf doorgeven.

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.