2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ja ik heb de dienstverlening als prima ervaren. Vooral de actie om ingevolge de vorige switch de eindafrekening van de energieleverancier te controleren heb ik zeer gewaardeerd. Dat heeft nog de terugbetalingen opgeleverd. Dank daarvoor.

Op dit moment geen.

Pluspunten

Overstap van energieleverancier verloopt gladjes.

Soms mis ik wat informatie. Wat voor jullie gesneden koek is, is voor mij soms wat onduidelijk.

Pluspunten

Zeer makkelijke overgang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen, goed bereikbaar, snelle reactie op vragen of problemen.

Al met al valt de besparing op mijn energiekosten erg tegen. Daarbij loop ik ook nog eens risico dat er iets fout gaat en ik de meegerekende bonus niet krijg en dus tientallen euro's duurder uit ben. Er is te weinig rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie. Al met al had ook besproken moeten zijn of overstappen voor mij wel zo'n goed idee was. Ik geloof in de goede bedoelingen van de Vastelastenbond, maar de uitvoering is onvoldoende zorgvuldig. Ik verwachte dat mij de zorgen uit handen werden genomen, maar ik heb er meer zorgen bij.

Pluspunten

Prima geregeld, alles gaat door, geen zorgen en de beste prijs. Indien je denkt dat je een betere prijs hebt, vertel het de Vastelastenbond en zij bekijken of de wirwar van offertes wel goed gelezen worden en leggen dit persoonlijk uit.

Pluspunten

Alles word goed geregeld..

Pluspunten

Vastelastenbond is altijd in de weer,we hebben alleen maar lovende woorden.

Pluspunten

duidelijk , behulpzaam en to the point.

ik zou niet weten

Pluspunten

snelle afhandeling.

Pluspunten

alles goed geregeld

geen

Pluspunten

Top! Maak er al jaren gebruik van.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een vriendelijke meneer belt mij ongevraagd. Hij kent mijn telefoonnummer en naam, maar weet niet waar ik woon. Koud bellen heet dat, daar word ik witheet van.

niet meer koud bellen, of beter aangeven wat de bron is van mijn gegevens.

Pluspunten

Hoewel ik voor duurzame relaties ben, is het soms niet onverstandig veranderlijke kosten tegen het licht te houden.Via de Vastelastenbond en de geadviseerde energie bedrijven werd een kostenpost( een veranderde aansluiting met hogere, onnodige kosten) ontdekt en geneutraliseerd.

Lage drempel aanhouden. Mogelijk voor vaste klanten een vaste ( duurzame ) manager van de Vastelastenbond ? Geeft gigantisch meer vertrouwen ! Mogelijk ook telefonische periodieke update ?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nergens geen omkijken naar..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De vaste lastenbond komt tot op heden de afspraken na. Binnenkort moet de energieleverancier worden omgezet. Ik ben erg benieuwd of dit allemaal zonder al te grote problemen gaat lukken.

nog geen negatieve ervaringen, dus nee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen problemen alleen een klein verbeterpuntje

Graag eerder bericht dat er een overstap gedaan wordt

Pluspunten

Altijd netjes geholpen en serieus.

Pluspunten

Goed persoonlijk geholpen met persoonlijk contact en het onmogelijke mogelijk gemaakt. De de gidsen door het oerwoud van regels en onmogelijkheden toch een passende leverancier gevonden. Ik zit er nu warmpjes bij!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd bereid bij het bellen over uitleg wat ze voor je kunnen betekenen vriendelijk ter woord gestaan

Meer mail contact zou prettiger zijn niet achteraf feedback bijv u switchservice van u energieleverancier komt eraan . En het mailcontact na mailen duurt lang bij bellen altijd goed.

Pluspunten

correct,,vriendelijk en eerlijke en goede aanbevelingen.

Bij de overstap naar een nieuwe energieleverancier zou ik graag een overzicht willen ontvangen van de energieprijzen die worden gehandhaafd tijdens de overstap.Het liefst in een pdf bestand. Ook wens ik aan het eind van het jaar een pdf bestand te ontvangen. Ook voor mijn eigen administratie

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.