3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

advisering in het verleden altijd positief. De switch service heeft toch een andere kijk op de dienstverlening gegeven. Zonder voorstel en terugkoppeling ben ik van energieleverancier veranderd. alles gebasserd op een gemiddeld verbruik (niet van mij zelf). Ik had op zijn minst een realistische vergelijking verwacht met een akkoord van mij om over te stappen. Ik moet afwachten of ik echt goedkopr uit ben. Mijn verwachting en die werd door het nieuwe maandvoorschot bevestigd is dat ik meer ga betalen. En dat vindt ik op zijn minst een uitleg waardig.

Pluspunten

Ging goed Goed geholpen Als altijd

Blijf persoonlijk helpen maar dat doen jullie nog steeds goed

Pluspunten

Goede en zeer vriendelijke mensen die daar werken en kennis van zaken hebben

Na controle van overgang naar bv andere gas elektra leverancier . Nieuwe leverancier heeft niet meterstanden door gegeven aan oude leverancier

Pluspunten

Altijd allert op de prijzen. Vastelastenbond ontzorgt wat ons betreft.

Pluspunten

Een heel prettig en rustig idee dat er voor mij in de gaten wordt gehouden welke energieleverancier het beste/goedkoopste is. Dank daar voor.

Met Nickey besproken: wanneer is het zinvol om een elektrische CV-ketel i.p.v. een gas CV-ketel te kopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De beslissing om naar NUON over te stappen ging wel erg abrupt. Ik zou graag een verantwoording daarbij willen zien waarom jullie gekozen hebben voor NUON. Ook heb ik geen idee of er spraken is van grijze stroom, groene stroom en dat soort informatie. Ineens verscheen er een welkomstmail van NUON in mijn inbox. Doet wat vreemd aan allemaal.

Pluspunten

Telefonisch contact met de medewerkers geeft een fijn vertrouwelijk gevoel. Ze helpen je echt en regelen voor jou. Heel prettig!

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Te opdringerig door te gaan bellen om door te nemen waarop nog bezuinigd kan worden. Laat dat maar aan de consument over.

Pluspunten

Geweldige goede service zeer tevreden!!!

Pluspunten

Goed en duidelijk gesprek!

Pluspunten

wordt zeer netjes te woord gestaan

Pluspunten

Heel goede service, helder, kordaat, vriendelijk.

geen

Pluspunten

Ik ben zeertevreden over de dienstverlening. In de afgelopen 5 jaren ben ik bijna jaarlijks overgestapt naar een andere energieleverancier met als reden de meest gunstige prijzen én een goed toegankelijke website. Dit is alle keren probleemloos verlopen.

Pluspunten

Goed bereikbaar je krijgt uitgebreid advies mensen zijn erg aardig en luisteren goed

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deze kan ik op dit moment NIET vermelden. Eerste keer gebruik gemaakt van jullie diensten maar dit is me erg slecht bevallen. Zie ook opmerkingen over verbeterpunten.

Afhandelen van de overstap zonder dat ik hier zelf heel erg veel tijd en telefoontjes voor moet doen. Het houden aan de gemaakte afspraken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk, zelf niets te regelen, alleen de meterstanden doorgeven.

Waarom krijg ik, nadat het nieuwe contract is aangeboden, een mail van jullie, waarin jullie een andere provider aanbevelen?

Pluspunten

Goed degelijk snel geweldig

in de overstap periode, krijg ik van verschillende leveranciers veel mail's wat zeer verwarrend werkt ik miste wat geruststellende communicatie van de vastelastenbond

Pluspunten

- Telefonisch gemakkelijk te bereiken (geen 900 nummer). - Prettig contact, goede dienstverlening.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werd snel ( naar mijn mening misschien te snel) gereageerd met het uitbrengen van de offerte na het eerste adviesgesprek. Er werd ook snel gereageerd op mijn commentaar op de eerste offerte.

Betere interne communicatie is dringend nodig. Ik ben door liefst drie adviseurs in drie dagen tijd benaderd voor een adviesgesprek. Daarbij bleek ook nog dat zij geen aantekeningen - zo die er al waren- van de voorganger hadden gelezen. Voorts werd een offerte gedaan met volstrekt verkeerde gebruikscijfers. Het taalgebruik in de offerte leek alsof ik al voor een voldongen feit werd geplaatst. Advies: gebruik goed bijgewerkte logboeken en lees deze alvorens iemand te bellen.

Pluspunten

Tijdige informatie m.b.t. overstap energieleverancier.

Meer inzicht in keuze voor de gekozen energieleverancier.

Pluspunten

snel en duidelijk geregeld

Torenallee 32-10

5617BD Eindhoven

0407200200

Over Vastelastenbond

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn een consumentenorganisatie die 100% onafhankelijk is en dus niet gebonden is aan leveranciers. We werken met abonnementen om onze onafhankelijkheid te garanderen. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken. Voor vragen over energie, verzekeringen en woningverduurzaming kun je bij ons terecht.