Snel en netjes

Een gebruiksaanwijzing bij producten zou handig zijn

Goed advies

Telefgonisch advies gekregen. Duidelijk en kort.

• Website N.v.t.

zeer goed

Super dienstverlening

Ondanks gezegde vertraging de bestelling toch heel snel ontvangen. Ook heel snelle reactie bij vragen.

zeer tevreden

zeer tevreden

Snel geleverd, gebruiksaanwijzing ontbrak

Ik heb voor het eerst dutchy’s besteld , ben nog niet bekend met het gebruik van roofmijten. Bij navraag kreeg ik een duidelijke gebruiksaanwijzing en hoe dutchy’s te gebruiken. Ik weet nu beter wanneer ik dutchy’s kan inzetten tegen bloedluis

Hele fijne service

Super meegedacht met mijn probleem

Valt me erg tegen.

Na aankomst boosters leeggemaakt en bekeken of ik wat zag bewegen in die substantie. Het was nihil. Als dit de bloedmijt moet tegengaan heb ik weinig vertrouwen.

Vlote verstuuring

Was de moete waar

• Klantenservice

Bestelde artikelen van prima kwaliteit en zeer snel geleverd

Snel en netjes geleverd

Prima product

Mooi op tijd gekregen

De volgende dag ontvangen

Goede website

Snel en correct geleverd.

Open verpakkingen

Erg bijzonder dat de buisjes open waren en de roofmijten er in de doos dus al uit konden. Heb dus geen idee hoeveel er nog in de buisjes zaten. En weet dus ook niet hoe goed het werkt als de volledige inhoud was aangekomen. Er blijft nu nog bloedluis zichtbaar.

• Klantenservice

de verzending is pefect, heel snel

Jullie pakketje was hier supersnel, zelfs een dag vroeger als voorzien was, maar helaas de bloedluizen geraak ik niet kwijt. Het is maar een kippenhokje van 1m op 1.5m toch is het niet opgelost met 3 busjes mijten en tabakschilfers in hun hokje aan te brengen.

• Klantenservice

Alles goed en snel geregeld

Ik ben zeer tevreden en mijn kippen ook:)

tevreden

correct geleverd

Top site

Jullie zijn mensen waar iedereen kan op rekenen . Stiptheid en propere verzending van het artikel . Hartelijke dank voor de aangename dienst die jullie geven . mvg

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

De producten in de avond besteld en de dag er na al in huis, dus konden meteen aan de slag met de producten en die lijken goed te werken. We zien nu al geen bloedluis meer.

Beter inpakken

Snelle bezorging. Echter had ik het fijn gevonden als de capsules (die gewoon open waren) in een plastic zak oid hadden gezeten. De inhoud lag nu ook gedeeltelijk in de doos en ook hadden de roof mijten (tijdens de dag dat ze in onze hal stonden) al actief aan de gang kunnen gaan..

• Klantenservice N.v.t.

Savonds besteld en de volgende dag al in huis

• Klantenservice

Gewoon een goede ervaring, Alleen is het jammer dat mijn kippen de uitzet bakjes niet met rust laten . Ze rennen dan achter elkaar aan , En de voorste heeft dan zo'n bakje. Kippen zijn zo nieuwgierig.

Bestelde producten snel geleverd

Vorige week enkele producten tegen bloedluis besteld en deze snel en correct thuisbezorgd gekregen. Toppie!! Klantenservice niet kunnen beoordelen, niet nodig gehad.

• Klantenservice

Ik had graag wat uitleg bij het product gekregen.

Het product is ontvangen, maar ik heb geen idee hoe ik het moet gebruiken, onder welke omstandigheden, en of er een bepaalde vervangingsinterval bij hoort. Daar had ik wel graag wat meer informatie over gekregen

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!