Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

S,avond besteld volgende dag in huis perfect helemaal top.

Duur

Wat ik besteld heb werkte niet tegen bloedluis. Zelfs als ik het op de beestjes sproeide bleven ze leven en de volgende dag waren ze er ook nog. Daarbij ook een 'sjoerd zwart anti luis pot' gekocht voor 16 euro. Was niets meer dan aangelengde witkalk bleek. Witkalk koop je in voor 3 euro de kilo en kan je zelf aanlengen en inkwasten. Beetje jammer dat ze dat dan zo verkopen. Voelt niet eerlijk en is gewoon dure oplichting.

• Klantenservice N.v.t.

Heel behulpzaam bij telefonisch contact.

Ik had nog wat vragen, gebeld, en kreeg een zeer behulpzame medewerker aan de telefoon. Prettig!

Uitstekend.

Volgens afspraak geleverd en bezorgd.

a

a

Sneller dan het licht

Ik had de bestelling nog maar net geplaatst en betaald of ik kreeg een mailtje dat het verzonden werd... Enorm verbaasd door deze snelheid. Uiteindelijk had het pakket vertraging bij de transporteur. Deze bezorgde mij het pakket beschadigd :-$ Daarom zou ik jullie aanraden wat meer op de verpakking te letten want ik heb toch graag men spullen onbeschadigd.

Top !!!!!!

Tiptop in orde !!!

Super geleverd en verpakt

Alles was netjes verpakt en snelgeleverd. Na een paar dagen konden we al merken dat de mijten hun werk doen

Snelle en goede levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Top en snel in huis

Prima levering

Alles goed verpakt en goede uitleg erbij hoe het in zijn werk ging.

• Klantenservice N.v.t.

Super service en snelle levering

Ik ben echt onder de indruk van jullie service. Ik had niet verwacht dat ik om 20 uur een bestelling kon plaatsen, een wijziging kon doen en mijn pakketje op tijd te krijgen. Zeker niet in deze markt. Zo zie je maar, er gaat niets boven Groningen. Jullie zijn echt top!

Van alles wat

Website is lastig,niet echt geschikt voor mobiel gebruik. bezorging vertraagd. Pruducten zijn goed. En een goede prijs.

• Klantenservice

Excellente klantenservice! Ik had de klantendienst gecontacteerd voor een inlichting en men vertelde me dat enkele producten die ik besteld had die niet met elkaar gebruikt konden worden. De vriendelijke dame heeft daarop een van de producten geannuleerd en gecrediteerd. Hier een heel tevreden klant.

Prima afhandeling van bestelling

Zie boven

Snel binnen

Besteld en de volgende dag al binnen. Goed hoor…zou er zo weer iets bestellen

• Klantenservice

alles is verlopen zoals gepland. ik verwacht ook niet dat alles 's anderendaags toekomt.

het was fijn geweest als er een briefje of omschrijving van het product bijzat. nu zelf opgezocht.

• Klantenservice

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Super bedrijf alles loopt zoals ze aangeven. Snelle levering en goed verpakt.

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Ik had de review gelezen van 1 iemand die omschreef dit niet te verwachten. Ik heb het in het hok uitgezet en binnen 2 dagen had de roofmijt de overhand aan de bloedluis. Zeer tevreden, nu de verdere ontwikkeling nog afwachten in het hok.

Snelle levering werkt perfect

Snel en goed

Prima website en snelle levering.

Snelle levering. Super

De emmer diatomeeenaarde is gelukkig dicht gebleven. Deze zat in een erg grote doos verpakt en kon alle kanten op. Levering was supersnel.

Klacht heel goed opgelost

Zie hierboven

Pekelwerk 38

9693AW Nieuwe pekela

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!