Snelle levering goed verpakt ...Product zoals beschreven

• Klantenservice

Snel geleverd en goede service

Het was snel geleverd en zonder problemen ontvangen. Goed verpakt en duidelijke info ontvangen wanneer alles geleverd werd.

• Klantenservice

Veel te laat geleverd en zeer slordig ingepakt met lekkage

Als je kippen bloedluis hebben wil je daar zo snel mogelijk iets aan doen. Allestegenbloedluis had bijna alle middelen die ik wilde gebruiken op voorraad. Daarom heb ik 2 bestellingen geplaatst. 1 bestelling met producten die volgens de website de volgende dag geleverd zouden worden. En een bestelling met producten waarvan de levertijd 5 dagen was volgens de website. Dan is het zeer irritant dat de eerste bestelling (die de volgende dag geleverd zou worden) na 3 dagen nog steeds niet geleverd is. Na een e-mail en een telefoontje werd alles na 4 dagen geleverd. Jammer dat dit niet eerder doorgegeven werd ik er zelf achteraan moest. Bij ontvangst van mijn bestelling leek het wel alsof de producten er in gesmeten waren: geen beschermende vulling in een te grote doos. Ik had 2 flessen KK forte anti-bloedluisspray besteld waarvan er 1 is gaan lekken in de doos. Hier bestel ik dus nooit meer

• Website N.v.t.

Jammer

Bestelling is keurig de volgende dag bezorgd. Er was jammergenoeg 1 artikel verkeerd verzonden. Ipv 5 kilo tabaksstengels, 5 liter witkalk. Daar zat een prijsverschil van €24,95 tussen. Ik ben eerlijk geweest en dit in een mail kenbaar gemaakt en gevraagd naar een link om het verschil bij te betalen. Nu hoeft er van mij echt geen vlag uit of zo, maar ik vond het erg vervelend dat er niet gewoon een dankjewel af kon. Wel werdt er gevraagd of ik het missende artikel alsnog wilde bestellen, maar daar heb ik voor bedankt. Vond ik niet erg klantvriendelijk overkomen.

• Klantenservice

goede en snelle service, goede produkten

correcte levering.

Nvt

• Klantenservice

Geen vertraging de volgende dag in huis goed geregeld

• Klantenservice

Alles keurig bezorgd volgens voorwaarden. Ik had een foutje gemaakt tijdens het bestellen en dit is netjes opgelost na telefonisch contact.

• Klantenservice

Heel snelle en goede service

Goede service, snelle levering

Keurig

Duidelijke informatie op site, snelle levering.

Beslist aan te raden

Snel, correct en het bloedluisprobleem is verholpen

• Klantenservice

Prima getegeld! Zeer snelle levering.

In de avond besteld, volgende dag keurig verzorgd geleverd!

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Mijn bestelling geplaatst vanuit België omstreeks 18u en de dag erna hen ik mijn producten geleverd gekregen. Kan hier alleen maar zeggen, TOP service.

• Klantenservice

Goede service en snelle levering

Dusty s

verpakking van de Dustys was erg slordig lagen los in het doosje mvgr Toos van starrenburg

• Klantenservice N.v.t.

Prima service, maar ik had meer verwacht van het product.

Het bestellen en leveren van roofmijten (Refona Dutchy's) ging zeer vlot. Prima service, dus. Maar het product heeft uiteindelijk de bloedluisplaag niet kunnen overwinnen. Maar aanvankelijk leek het wel te werken. Ik ben ervan overtuigd dat de roofmijten de bloedluizen aanvallen. Op een bepaald moment (na een tweetal weken) leek mijn kippenhok bloedluisvrij. Maar nadien waren de bloedluizen er terug en nu ziet het weer rood van de bloedluizen.

• Klantenservice N.v.t.

Alleen een kleine verbeterpunt de houders met roofmijt anders verpakken zo dat het niet los in de grotere doos terecht komt.

3 x de bestelling gedaan voor hij binnen was

De 2 eerste keren werd het verkeerde product geleverd er werd kasco geleverd ipv de juiste bestelling die gewoon op het bestelformulier stond, gebeld, retour gestuurd en opnieuw besteld, toen kwam er appelazijn ipv het bestelde..... dus nog maar een keer gebeld en besteld! En 3 x is scheepsrecht!

• Klantenservice

Prima en doeltreffend product !

Zeer goed product en razendsnel geleverd Prima !

Heel snel geen vetraging

Zaterdag besteld smaandags aangkregen

Slechte sproeikop

Voor het bedrag dat je voor een fles fles finecto betaald, mag je een goede sproeikop verwachten. Maar deze doet het nauwelijks. Na heel veel pompen, komt er even wat uit en kun je weer een tijd pompen. Levering was goed en snel.

snel en netjes

Alles is snel en keurig geleverd en wij waren dan ook gelijk na behandeling bloedluis vrij!

• Klantenservice

Gewoon tevreden, en prima producten en goed verpakt. Bedankt

Goede ervaring

Product voldoet aan de omschrijving op website

Pekelwerk 38

9693AW Nieuwe pekela

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!