Prima site, snelle levering, dode roofmijten

Overwegend positief. Door het extreem warme weer zijn de roofmijten niet actief geworden. Ik las een paar dagen later op fora dat je ze doodgaan boven de 30 graden. Met de bezorging was het veel warmer. Dit had het bedrijf wel even kunnen laten weten dat het niet zou werken.

zeer goed!

snel en gemakkelijk

Goede levering. Goed product

Product werd snel geleverd en was makkelijk toepasbaar. Werkt erg goed tegen de bloedluizen

prima spul

de werking is goed maar je moet op tijd beginnen en niet wachten totdat er veel bloedluizen aanwezig zijn

• Klantenservice N.v.t.

Precies geleverd wat afgesproken was. Bestelling en levering uitstekend te volgen.

zeer tevreden

ik had mijn twijfels over de werking van roofmijten tegen bloedluis, maar ik ben zeer tevreden met het resultaat

• Klantenservice

Snel gevonden en gekregen wat ik nodig had.

Ik wist van een vorige uitbraak van het bestaan van Allestegenbloedluis. Toen ik de beestjes opmerkte wist ik dus snel de remedie te bestellen. Ik was een beetje verrast de 'dutchies' zonder bijkomende bescherming tegen de hitte te ontvangen. De sticker met de gebruiksdatum zat niet op de verpakking. Ik hoop dat de behandeling toch succesvol zal zijn.

• Klantenservice

Doosje van roofmijten was reeds open. Lijkt mij niet de bedoeling te zijn.

Doosje van roofmijten was reeds open. Lijkt mij niet de bedoeling te zijn.

Uitstekende service!

Vandaag besteld voor 16 u en de dag erna om 10 u al in mijn handen!

• Klantenservice

snel en correct geleverd !

snel en correct geleverd !

gewoon goed , snelle levering

• Klantenservice

Snelle levering en steeds goede producten. Aanrader.

• Klantenservice

Snel besteld en snel ontvangen

Ga zo door

Super snel!

Namiddag besteld dag nadien ontvangen! Enige nadeeltje was dat de spuitbus van finecto heel slecht sproeide, ik ga hem overgieten in een andere vernevelaar om hem toch te kunnen gebruiken.

• Klantenservice

Roofmijt besteld..de volgende dag in huis en ze werken super

• Klantenservice N.v.t.

Top producten en snelle levering

Top producten en snelle levering ! Zondag middag besteld en de dag erop om 11h geleverd. De roofmijten zijn intussen 1 week uitgezet en het verschil is reeds merkbaar.

Aanrader

Beloofd wat hij aanbied. Heel snelle service. En goed bij prijs.

Hellemaal top

Is perfect zaterdag bestelt maandag in hui.s goed geregeld top

• Klantenservice

Snel en netjes geleverd en problem solved

Gewoon goed en snel

Duidelijke website, makkelijk navigeren. Na bestelling reeds de volgende dag geleverd, zelfs in deze tijd waarin de wereld op z’n kop staat. Hulde!

Zeer goed lo

• Klantenservice

Snel geleverd en in een kleine verpakking, wat ook altijd beter is

geweldig

Wij hadden meerdere malen last van bloedluis...Echt alles geprobeerd...de kippen en het hok meerdere malen behandeld...heeft echt veel geld gekost maar alles voor onze kipjes Uiteindelijk de dierenarts gebeld en die wist het ook niet Tot we bij dierenwinkel jumper bergen op zoom ons verhaal deden en zij gaf ons het emailadres van bloedluis.nl omdat hun het ook gebruikte Dus gelijk besteld en mooi volgende dag in huis Je wilt niet weten hoe blij wij en de kipjes zijn dat we nu 6 dagen al geen bloedluis meer zien..en niet onbelangrijk het is milieuvriendelijk en we kunnen de eitjes blijven eten

• Klantenservice

Snelle levering, alles perfect zoals verwacht

Zelfs tijden de huidige crisis werd alles netjes binnen de dag verzonden. Top!

Zeer tevreden.

Snelle levering, ook met achteraf betalen. Super!

Pekelwerk 38

9693AW Nieuwe pekela

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!