Goed ingelicht en dadelijk geleverd

Ik heb 12 kippen. Allemaal sierknopen. Heb alles geprobeerd tegen bloedluizen. Zelf een nieuw hok gemaakt zodat ik het ene na het andere kan ontsmetten. Maar nu met het gebruiken van roofmijten ben ik van de roofmijten af en heb ik geen enkel product nog nodig.

• Klantenservice

Producten zoals omschreven en van prima kwaliteit. Doordat niet alles op voorraad was moest ik wel lang wachten en moest zelf gaan vragen waar het spul bleef.

Snel geleverd zoals altijd

• Klantenservice N.v.t.

Heb de roofmijten voor mijn vader besteld, volgende dag in huis.

• Klantenservice

Snelle levering en uitstekende producten. bedankt

• Klantenservice N.v.t.

Super snel geleverd. Je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden.

• Klantenservice

Snelle levering en goede spullen

• Klantenservice N.v.t.

Zou willen dat alle internetbedrijven zo waren.

Snel en zelfs een foutje werd meteen opgelost binnen een dag. Bedankt, als jullie roofmeiden ;-) Ook zo zullen werken....:-) met vrolijke groeten, Draak den Hertog

Snelle & keurige levering

Zoals ik hierboven al schreef!!

• Klantenservice N.v.t.

post nl bezorger had geen zin

postbezorger had alle pakketten van de laatste dagen bij post nl kantoor gelost in plaats van rond te bezorgen!

goed product - erg matige / slechte communicatie / sterk vertraagde levering

Na 4 x bellen en 3 x een niet nagekomen belofte, was ik in staat om de hele boel te annuleren. Uiteindelijk is er na 1 week geleverd. Omschrijving van het aangekochte vitaminepreparaat verschilt van de info op de site.

• Klantenservice

Duidelijke website. Nette prijzen en super snelle levering.

• Klantenservice

Snelle levering en werkt prima

Zondag besteld en maandag geleverd. Super snel dus. Al heel snel geen bloedluis meer gezien

Snelle bezorging

Goede informatie en snelle bezorging zaterdagavond besteld en maandagmiddag al in huis

Heel goede

Heel tevreden. Op vrijdag besteld en op zaterdag werd het reeds geleverd. We zullen zeker nog bij jullie bestellen .

• Klantenservice

Prima service en snelle levering

Betrouwbare producten met goede informatie.

• Klantenservice

Alles goed verpakt en netjes geleverd

Alles goed ontvangen jammer dat het 3 dagen duur met de post en dat de aflevering 2 keer van bezorgtijden veranderd! Maar dit komt door de post Verder de bestellen zijn altijd top

perfect

• Klantenservice

Prima service en producten zoals vermeld

Snelle levering Veel product voor niet veel geld

Werkt echt supper

geen luis op de vogels. Wij gebruiken dit al weer een tijdje het werk heel goed. Hebben best veel gekocht maar dat was echt niks wat mensen zeiden. Echt een aanrader

Refona bio mite free

besteld en snel binnen gekregen. Product net 5 dagen ingebruik dus daar nog niets over te zeggen behalve dat mijn kanaries en Amerikaanse sijzen het goed drinken.

• Klantenservice N.v.t.

Zeer tevreden, zowel over product als de service

Als je bloedluis hebt, wil je hier snel vanaf. Op zondag daarom verschillende producten besteld en maandag al in huis. Snelle verzending, en bij vragen krijg jke keurig antwoord / advies. Prima webwinkel, zeker aan te bevelen

Geweldig. Snel en correct

Mijn bestelling was de andere dag al binnen. Daarbij werkte het product ook heel goed. Mijn kippendames huppelen weer vrolijk door hun hok. Ik ben blij met bestelling, snelle afhandeling en resultaat. Ik vertel het iedereen!!

• Klantenservice

Duidelijk om schreefen wat het product in houd

• Klantenservice N.v.t.

Het leveren duurt gemiddeld een week ook voor de corona tijd.

Het duurt gemiddeld een week voor je het thuis hebt ook al voor de corona tijd. Dat vindt ik een nadeel maar verder een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pekelwerk 38

9693AW Nieuwe pekela

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!