Snelle levering en top spul

De spullen waren snel geleverd waardoor ik gelijk aan de gang kon met de kippen. Ze eten er ondanks de toevoeging aan het voer niets minder om en zien er na een kleine week al stukken beter uit.

• Klantenservice N.v.t.

Prima, volgende dag al geleverd

Goed, s’avonds besteld, volgende dag in huis

Goed product

Zoals ik na een weekje ervaar,dat het minder wordt met de bloedluis. Ik ben zeer positief!

• Klantenservice N.v.t.

Goed verpakt en snelle levering

Netjes op tijd geleverd

Geen vertraging ondanks Corona

• Klantenservice

Vol lof over dit product!

Snelle verzending en niet onbelangrijk was het product in goede verpakking aangekomen. Het product is precies zoals in de webwinkel omschreven. TOP!

• Website N.v.t.

Makkelijk om te doseren.

Werk goed en de kippen zien er beter uit en zie geen bloedluizen meer op mijn armen als ik in het kippenhok ben geweest

snelle aflevering

na gewaarschuwd te zijn voor enige vertraging bij de levering ging het toch verrassend snel

goed en mooi op tijd

Goede service. Groot assortiment

Via de wesite duidelijke info voor een beginner. Snel geleverd. Dik tevreden

• Klantenservice N.v.t.

Ondanks Covid19 een geweldig snelle levering. Zondagmiddag roofmijten besteld en de dag erop 's middags L geleverd, fantastisch!

snel geleverd

Duidelijk en snel

Ik heb mij product savonds besteld en het werd meteen de volgende dag geleverd.! Ik heb nooit eerder met roofmijt gewerk dus ben benieuwd naar de resultaten. Als ik iets mag aanmerk... En beschrijving hoe het product te gebruiken. Dat miste ik

• Klantenservice

Overzichtelijke website, makkelijk besteld, prima levering.

Hoewel we rekening moeten houden met de coronacrisis, werd alles prima geleverd.

• Klantenservice

Verzending ging niet goed.

Ik had een pakketje laten bezorgen in de pakket automaat. Hier hoor je een code bij te krijgen om de automaat te openen. De code heb ik nooit ontvangen, ook niet na extra vragen. Na 8 dagen kon ik het pakketje bij het postkantoor ophalen. Of de roofmijtjes nog leven weet ik helaas niet. De beantwoording van mijn mail verliep gelukkig wel erg vlot.

• Klantenservice

Ik ben zeer tevreden, de bestelling is goed afgeleverd en supersnel ( ik had de bestelling 's-avonds geplaatst en de volgende ochtend werd het al bezorgd) dus perfect !

• Klantenservice

Snel geleverd keurig verpakt en mijn kippen zijn er blij mee

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Duidelijke informatie over het product en het gebruik er van

Roofmijt werkt fantastisch

Alleen jammer dat ze 6 weken zij uitgewerkt

Vriendelijk én snel!

Vriendelijke en geduldige klantenservice en een super snelle service en levering! Zal mijn benodigdheden hier zeker blijven bestellen.

Iets van lange duur

Mijn bestelling bestond uit vier houders MET vulling roofmijten. Het eerste pakket bestond uit vier vullingen en géén enkele houder! Melding gedaan van foute levering volgens bestelling en pakketbon. Tweede levering: één houder, terug melding van onjuist aantal volgens bestelling en pakketbon. Derde levering van 3 houders, eindelijk het juiste aantal producten waarvoor ik betaalde.

Prima optijd geleverd

Service

Onze ervaring is keer op keer geweldig. Vragen worden snel en netjes beantwoord. Snelle levering. En als er iets niet in orde is wordt er zonder problemen meegedacht of een product vergoed.

• Klantenservice

Goed product witte kalk voor kippenhok

Prima product maar de postbezorger dpd gaat niet netjes met het pakket om. Met als resultaat kapotte emmer met kalk. Graag dpd hierop aanspreken.

Pekelwerk 38

9693AW Nieuwe pekela

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!