Snel en correct

• Klantenservice

Ik vond in de containers geen zichtbaar aanwezige roofmijten

Enkele dagen na toepassing kon ik wel enkele roofmijten bemerken maar ruim onvoldoende voor een effectieve behandeling. Ik ben dus niet echt tevreden over dit product. Ik denk niet dat ik het nog zal aanschaffen.

• Klantenservice N.v.t.

de dag na bestelling al geleverd

Heb er 2 keer besteld en 2 x de dag na bestelling geleverd.

Klasse!

2,5 liter klaxo besteld s’avonds, en de volgende middag al kunnen ophalen bij het PostNL punt!

• Klantenservice

Tot nu toe prima, behalve de bezorging

Producten waren prima verpakt. Ik heb nog geen ervaring of de roofmijten echt werken daarvoor zitten ze te kort voor in het hok. Ik vond de levering minder. Erg laat. Ik had het speciaal op mijn werk laten binnen komen zodat ik er zou zijn. Maar het werd later dan 18:00. Terwijl ik aangegeven had voor overdag. En ik kreeg pas 5 min van te voren te horen dat de bezorger er zou zijn. Verder heeft de bezorger wel mij gebeld en op mij gewacht. Dus dat is top.

• Klantenservice N.v.t.

Bij de bestelling kan worden aangegeven wanneer men wenst dat het bestelde wordt bezorgd. Dit hebben we ook gedaan (enkele dagen vooruit). Hier heeft men zich niet aan gehouden waardoor de bezorger een keer voor niets is gekomen omdat we niet thuis waren.

• Klantenservice N.v.t.

Snel in huis en uitgebreide informatie

• Klantenservice

Geen gebruikaanwijzing bijgeleverd en na tel. ook geen mail daarover gekregen.

De beloofde gebruiksaanwijzing heb ik niet ontvangen.

Customer only speaks English website only in Dutch = no sale

I cannot access your website in the only language I speak

• Would you recommend us? No

We wisten niet hoe het zou werken, nu heel content. Al de bloedluizen zijn weg!

Super geholpen!

goede artikelen, snelle levering

geen problemen ondervonden

Niet tevreden

Ik bestel bewust bij allestegenbloedluis.nl want ik zou het snel binnen hebben. ik zou dan snel met de behandeling kunnen beginnen. Helaas 4 werkdagen later werd het pas geleverd

Perfecte artikelen en supersnelle verzending

Goede bloedluisoplosdingen. Zowel de levende variant als tabakstelen en spray. Al jaren luis onder controle: dank!

Goede snelle service

Goede ervaring

zoals iedereen al schrijft een zeer snelle en correcte levering

De "hulptroepen"doen hun werk weer in het kippenhok. Kippen blij en wij blij

Snelle en correcte levering

De bestelde s'avonds bestelde artikelen lagen de volgende middag netjes in huis. Met een duidelijke instructie omtrent het gebruik. Daarnaast is de keuze in betaalmogelijkheden geweldig goed geregeld. Zodra het nodig is weet ik dat ik op jullie kan vertrouwen!

Ik ben zeer tevreden over jullie prettig contact gehad snel de spullen geleverd en goede uitleg op de site over hoe te gebruiken

op alle vragen snel antwoord

alles goed gelopen

snelle levering en goede communicatie

zie titel

Snelle levering, goede service.

Snelle levering. Goede service. Vriendelijk personeel. er was iets misgegaan doordat ik wat had nabesteld dezelfde dag. Dit is snel en professioneel opgelost door personeel, complimenten.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Eigenlijk alles

Pluspunten

Snelle levering en alles mooi ingepakt .Alles prima in orde

Pekelwerk 38

9693AW Nieuwe pekela

Over Allestegenbloedluis.nl

Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!