Pluspunten
Na aanvankelijke misser met product goed opgelost
VerbeterpuntenMinder discussie over product wat niet gewerkt heeft. Ikzelf heb alleen wat laat gereageerd maar als de klant ontevreden is moet hij niet ellenlang moeten zeuren om toch resultaat te hebben met het geleverde product.
Pluspunten
Alles werd snel geleverd Goed ingepakt duidelijke uitleg
Pluspunten
Verbeterpuntenik vond het wel vreemd dat de buisjes open waren en de mijten gewoon ook door het doosje liepen
Pluspunten
Goede duidelijke website en een razendsnelle levering. Waarbij het product werd voorzien van een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.
Pluspunten
Snelle en goede levering. En direct antwoord op mail. Prima
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenBij de spuitfles die ik heb ontvangen, lekt er tijdens het spuiten erg veel langs mijn handen naar beneden. Daardoor gaat er helaas veel vloeistof verloren. Waarschijnlijk een fabricagefout in het spuitmechanisme.
Pluspunten
Allesging prima
Pluspunten
Betrouwbaar en deskundig bedrijf. Snelle levering.
Pluspunten
Goede website.prima omschrijving van producenten en keurig verpakt.
VerbeterpuntenNiet aan te merken
Pluspunten
we hebben het pas de eerste keer gebruikt
Verbeterpuntendat moeten we nog afwachten
Pluspunten
Snelle levering duidelijke produktomschrijvong
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snel in huis, goed verpakt en duidelijke beschrijving. Al veel chemisch geprobeerd tegen bloedmijt en voor mij dit de eerste keer met roofmijt. Binnen paar dagen waren de bloedluizen verdwenen bij ons. Weet nog niet hoe het op de langere termijn gaat maar tot nu toe zeer positief.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk bestelde drie capsules met roofmijten (Refona Mite Booster) tegen bloedluis voor mijn kippenhok. Na een tijdje merkte ik nog steeds geen verbetering, dus besloot ik de capsules uit het hok te halen en het te poetsen. Nadat ik klaar was, zette ik de spullen die ik gebruikt had terug op hun plaats in onze schuur naast de paardenstallen. Na twee dagen merkte ik echter dat de paarden overal bultjes hadden en verschrikkelijke jeuk. Ook wanneer ik de stallen binnengingen, kreeg ik bultjes en jeuk. Wij dachten eerst dat het ging om luis, wat o.a. kan voorkomen bij oudere paarden. Maar na de vacht van de paarden onderzocht te hebben, vonden we talloze roofmijten. Deze waren waarschijnlijk achtergebleven op de poetsspullen. Wij zijn nu genoodzaakt om de paarden dag en nacht op de weide te laten, omdat de roofmijten de hele paardenstal hebben overgenomen. We moeten nu een professionele kuisfirma erbij halen om alles te laten desinfecteren. Nochtans stond in de beschrijving dat de roofmijten niet gevaarlijk waren voor andere dieren. Ik raadt dit product absoluut niet aan!
Beste, Het is onmogelijk dat roofmijten u of uw dieren bijten en daar bultjes en jeuk veroorzaken. Roofmijt is een type dier dat zich niet op deze manier voedt en dus ook nooit bijt. Ik ben bang dat u of bloedluis heeft overgenomen naar de stal of een andere mijt zich daar gevestigd heeft. Roofmijten zijn 100% veilig voor mens en dier zoals ook aan u direct aangegeven. Gelukkig maar want wij werken dagelijks met deze dieren. Graag ontvangen wij als aangegeven een monster van de mijt zodat wij vast kunnen stellen welke mijt uw paarden lastig valt.
Pluspunten
Snel en goed.
Pekelwerk 38
9693AW Nieuwe pekela
Bij AllesTegenBloedluis.nl vindt u ook echt ALLES tegen bloedluis. Of het om voorkomen of het bestrijden van een uitbraak gaat, u kunt hier alles vinden. Alles is op voorraad en de verzending is super snel!