Er waren 4 artikelen niet leverbaar werd keurig over gebeld bezorging was op tijd bezorger had wel wat vriendelijker gekund
App werkt niet altijd dat is frustrerend als je alles hebt ingevuld en je drukt op bestellen en je krijgt een melding en oeps ineens is je winkelmand weer leeg. Dan ben je er zo klaar mee.
ik heb mijn geld terug gekregen
Mijn boodschappen laat ik bezorgen: thuis de lijst afwerken, aanbiedingen bekijken, bestellen en klaar!
Goede service Van te voren gebeld dat jullie om zo laat kwamen Tot in de keuken mijn boodschappen gebracht. Top
Tussen 14:00/16:00 erna 16:30 gebeld kreeg te horen kan gebeuren aangegeven dat ik weg moest werken 18:00 was de bezorger er ik niet vandaag zelf de boodschappen gehaald krijg ik de helft maar mee gebeld ja mevrouw kunt ut terug komen wat een slechte service en niet eens tegen moet komen
Doen altijd hun best om prima het bestelling te leveren.
Gemakkelijk als je met een grote groep mensen een weekend weg gaat. Gewoon boodschappen laten bezorgen op lokatie. Heel goed!
Helaas komt het zeer zelden voor dat al mijn bestellingen geleverd kunnen worden. Ook de artikelen die in de reclame zijn, zijn op of niet leverbaar. Het maakt niet uit hoe laat mijn boodschappen verzameld worden in de winkel, er is altijd wel wat wat ontbreekt
Perfect. De website, de bestelbevestiging, de mogelijkheid tot toevoegen/wijzigen van artikelen tot 24 uur van te voren, het ophalen, alles was erg goed geregeld. Er waren een aantal artikelen niet op voorraad, maar dit hebben ze door prima artikelen vervangen.
Alle boodschapjes die ik heb besteld zitten in de kratjes. Goede bezorging netjes op tijd en keurige heren en dames aan de deur.
Het wordt zo onderhand een waardeloze supermarkt. Zoveel lege schappen. Heel veel wordt dus niet geleverd.
Bestellen online gaat gemakkelijk en overzichtelijk. De bestelde boodschappen zijn netjes op de afgesproken tijd bezorgen en van goede kwaliteit.
Ik bestel niks meer ik ben een ontevreden klant
Artikel was online te bestellen maar in de winkel niet op voorraad
De bestelling is netjes bezorgd. Producten die niet leverbaar waren zijn vervangen voor dezelfde soort producten van een ander merk voor dezelfde prijs. Super fijn. Er werd duidelijk aangegeven hoe laat er bezorgd zou worden.
Fijne supermarkt, vriendelijk behulpzaam personeel. Goede bezorgservice!
Ik bestel al jaren online bij Plus en dat gaat perfect. De bezorgers zijn vriendelijk en altijd op tijd.
Meeste boodschappen waren voorradig, wat er ontbrak werd ik over gebeld. Keurig op tijd bezorgd!
zie hierboven.
Zeer goed. Volgende keer weer!
Ik kon zelf op de camping mijn boodschappen laten bezorgen door Boezen Plus in Schoonoord! Fijn voor ons, omdat het ons niet meer zo goed lukt om zeld de boodschappen te doen!
Alles was prima behalve de reden van bestellen. De keukenrollen zijn niet geleverd.