Ik vind dat het niet kan, dat er iedere week een deel van de door mij bestelde biologische producten niet leverbaar is. Afgelopen week werden er 4 producten vervangen door niet biologische producten. Een gemiste kans! Dan wordt er kennelijk steeds te weinig van ingekocht.
Snelle levering, op tijd! En alle producten aanwezig, goede houdbaarheidsdatum
nu 2 keer online boodschappen besteld en 2 keer ver buiten tijdsblok geleverd levertijden zijn niet betrouwbaar
Keurig
Het is gemakelijk winkelen en goedkoop met zeer goede en vriendelijke serviceen zou het aanbevelen aan iedereen.Waarvoor mijn dank.
Het was voor ons een proef maar voor herhaling vatbaar.
Wij hebben een fijne ervaring , correct , vriendelijk . Het kan zelfs bezorgt worden tot in de keuken. We zijn erg blij . We bezoeken toch nog de winkel om de kleine lichte dingen te Komen halen .Met vriendelijke groeten . Fam. Ramaekers
Ik heb zorgvuldig allerlei wijnen uitgezocht voor onze housewarming morgen en ik ben thuis gebleven om de bestelling in ontvangst te nemen. Nu zijn er 3 verschillende soorten wijn in het geheel niet geleverd, naast frisdrank en andere producten, maar moet ik wel €20 aan statiegeld betalen voor de kratten en €6 voor servicekosten.
Uitstekend, vlot, lokaal, klantvriendelijk
aanbiedingen, lokkertjes, maar niet aanwezig
Wordt op tijd geleverd door vriendelijke medewerker. Niet alle producten in de winkel zijn online vindbaar
prompte bezorging door prettige bezorgers.
Correct, klantvriendelijk, op tijd en volledig.
Netjes op tijd bezorgd
Ben heel tevreden.
Ze belden me voor producten die er niet waren en overlegden wat ik daarvoor in de plaats wilde, heel fijn want daardoor had ik wel alle boodschappen in huis. Verder zijn ze vriendelijk, behulpzaam en alles netjes ingepakt
Geweldig als je zelf niet meer zo veel kan slepen. Top
Deze keer net niet wat ik besteld heb
Geweldige service sinds meneer Tom Vlig er is :)
Jarenlang fijn winkelen bij de Plus, fijn personeel, altijd vriendelijk. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en er is een goede sfeer. Inmiddels een aantal jaren online bestellen, super handig, en kost mij minder tijd om te winkelen!
Wat een fijne service. Ik had een grote bestelling, er werd gebeld over de bezorging en deze werd voor mij binnen neergezet. Echt top!
Super blij met Plus online want ik heb zo'n hekel aan boodschappen. Ophalen is zo gemakkelijk. Vierlingsbeek heeft ook super aardig personeel.
Snelle service, netjes verzorgd en attente bezorger. In een woord TOP