2 keer 1 vla besteld Moederdag vla en aardbeien vla online, echter ondanks bevestiging per mail bestelling af te halen tussen 14.00 en 16.00 uur blijkt bij vraag aan behulpzame medewerkster brood afdeling dat ze geen bestelling onder de naam Eijkenboom heeft binnen gekregen. Daarom onze keuze van 2 sterren.
Gebruiksvriendelijke website om te bestellen, leuke kortingen, goede kwalitijd , groenten, vlees en vleeswaren. Fijn dat je de bezorger kan volgen en al voor € 6,00 thuis bezorgd vanaf € 25,00 euro boodschappen. Bestel je producten voor een bepaald bedrag dan kost het je helemaal niets. Super aardige bezorgers !
Ik was niet bekend met de bezorging aan huis. Noodzakelijker wijs had ik het nodig, vanwege een gebroken arm. Ik ben er blij mee! Het is practisch, goed georganiseerd, bezorging prima in orde. Brengen de krat zelfs in de keuken, vanwege mijn arm. Een dankbare klant!
Gemakkelijk en een goede service.
Plus is bijna altijd op tijd, zo niet dan wordt er gebeld en overlegd. Veel fair-trade en biologische produkten, dat is fijn.
Een lijstje maken van de grote verjaardagsboodschappen, en dan komen ze thuis wanneer het uitkomt. Heel prima!
Prima en eenvoudig online boodschappen bestellen bij Plus
Fijne producten, mooi vers, netjes ingepakt alles. Goede communicatie.
bezorgers zijn oke ,maar voorraad is waardeloos , veel artikelen zijn er niet en dat is erg storend vooral als je niet zelf kunt winkelen ivm gezondheid . ik zal niet snel meer bij plus bestellen
Het was mijn verjaardag en ik had taart besteld. Helaas zat het niet bij mijn bestelling. Omdat het niet op voorraad was. Er is ook geen alternatief aangeboden. Ik wist dus van niets en zat dus zonder taart op mijn verjaardag. Vanwege ziekte kan ik de deur niet uit! Ik was erg teleurgesteld.
Alternatieve producten zijn in goed overleg gebracht
Heel fijn dat de boodschappen kan afhalen. Mooie zonnige dag kunnen genieten. Dank daarvoot.
Zelf was ik er niet toen de levering binnen kwam. Wat mijn collega's wel zeiden was dat er geen tijd was om het fust mee terug te geven, was snel weg.
Goed vriendelijk
Een hele fijne medewerker die netjes de bestelling afleverde. Helaas was de rose niet voorradig die ik had besteld en was er een alternatief geleverd. Helaas kwam deze hellemaal niet overeen met de blush rose die ik besteld had. Dus ik moest alsnog als een speer naar de winkel om andere rose te halen. Heel vervelend wanneer je visite binnen een half uur voor de deur staat. Helaas gebeurt soort gelijk iedere keer wanneer ik laat bezorgen door de plus. Dus de volgende keer weer terug naar de AH.
Er zijn artikelen die ik besteld heb die ik niet gekregen heb want ze hadden het niet meer
Correcte aflevering
Mijn eerste bestelling om thuis te bezorgen. 1 artikel zat er niet bij. dit is na bellen nageleverd dus dat was prima geregeld. een paar alternatieve producten oke dat is ook prima Alleen als ik 5 stuks vlees bestel in 1 verpakking en deze is er niet vindt het ik het prima om een verpakking van 2 en 3 te ontvangen, maar om dan ruim € 2 euro meer te betalen vind ik niet netjes. het is immers hetzelfde product alleen een andere verpakking. Ik vind dit geen service . Worteltjes waren nog 2 dagen goed. Jammer als ik ze dan op maandag wil gebruiken zien ze er niet lekker meer uit. Terwijl in de winkel ook worteltjes liggen met een langere houdbaarheids datum
1e keer besteld.Op zich goed bevallen wel jammer dat ik maar 500 gr gehakt kreeg ipv 1500 gr( wel 500gr betaald dus dat is oke) Aarbeien in de boodschappen mand stond wat anders boven op met gevolg dat ze zaterdag bezorgd zijn en ik ze zondag niet kon serveren ivm drukplekken. Best wel jammer.als je er op gerekend hebt. Verder tevreden
De bezorging komt mooi op tijd, is bijna altijd compleet en een zeer vriendelijke bezorger! Kortom zeer content! Ga zo door!
Eerst moest ik lang wachten bij het afhalen van de boodschappen binnen het aangegeven tijdspad. Bij het uitpakken van de boodschappen zag ik dat de slagroomschnit flink door elkaar was geschut, de hele doos zat onder de slagroom en de schnit zelf zag er niet echt smaakvol meer uit.
Alle bestelde artikelen zijn correct afgeleverd.
Mijn bestelling van biologische paté bleek niet voorradig en werd zonder overleg vervangen door niet biologische. Ik had dat liever niet gehad omdat wij principieel alleen biologisch vlees willen eten.
Top service. Nog beter zou zijn als je de digitale factuur na de levering ook per bank zou kunnen voldoen. Zeker handig voor mensen waarbij familie de administratie moet doen