De slagroomschnit was flink door elkaar geschut

Eerst moest ik lang wachten bij het afhalen van de boodschappen binnen het aangegeven tijdspad. Bij het uitpakken van de boodschappen zag ik dat de slagroomschnit flink door elkaar was geschut, de hele doos zat onder de slagroom en de schnit zelf zag er niet echt smaakvol meer uit.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alle bestelde artikelen zijn correct afgeleverd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn en makkelijk maar jammer dat niet alles vooradig was

Mijn bestelling van biologische paté bleek niet voorradig en werd zonder overleg vervangen door niet biologische. Ik had dat liever niet gehad omdat wij principieel alleen biologisch vlees willen eten.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top service. Nog beter zou zijn als je de digitale factuur na de levering ook per bank zou kunnen voldoen. Zeker handig voor mensen waarbij familie de administratie moet doen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snel en goede service met een glimlach

Bestelling klopte helemaal geleverd netjes op tijd met een vriendelijke glimlach. Helemaal goed ik ben er zeer tevreden over.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik kwam mijn bestelling ophalen maar die was niet compleet Ikzou terug gebeld worden maar niet

Mijn bestelling was niet compleet dus niks gekregen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed op de afgesproken tijd

Is zeer goed en netjes bezorgt

Alles behalve snel!

Ik dacht alles even snel op te halen. Al een week van te voren besteld omdat ik wist dat ik weinig tijd had die dag. Na 25 minuten wachten omdat ze de bestelling op de verkeerde naam hadden weg gezet, de bon niet klopte en kwijt was en er 3 verschillende mensen langs elkaar heen liepen/praten. Kon ik eindelijk naar huis. En toen kwam ik er thuis achter dat er dingen niet leverbaar waren en er dingen vervangen waren voor andere zonder dat te melden of te overleggen. Ik heb de rest van de boodschappen maar ergens anders gehaald!

Vriendelijk en snel

Keurig op tijd gebracht Vriendelijke bezorgen. Zelf niet sjouwen Eerste 4 keer gratis wow

Helemaal goed

Bestellen verliep prima en de bezorger is enorm vriendelijk!

Geen terugkoppeling

Drank en ijsjes besteld voor een feestje. Online( een week vantevoren )met name voor de ijsjes waarvoor ik niet afhankelijk wilde zijn van de winkelvoorraad. Op zaterdagochtend blijkt maar de helft van de ijsjes geleverd te worden. Geen terugkoppeling vooraf, geen alternatief geboden. Voldongen feit bij thuiskomst, dus weer opnieuw in de auto om alsnog ergens ijsjes te halen.

Redelijk

Fijne plus alleen jammer dat de carpacio, al op de datum was ,die had ik voor moederdag gewild nu moest hij op .

Heel blij met mijn Plus!

Vrijwel elke week bestel ik mijn boodschappen bij de Plus; het geeft mij veel gemak en de bezorger is altijd even vriendelijk! De houdbaarheidsdatum kan wel eens beter; ik doe mijn boodschappen voor een hele week, en soms moet ik dan iets weggooien omdat het binnen een dag (of soms dezelfde dag) over de datum is.

Kan altijd beter!

De Plus is een prima winkel, behalve als ik boodschappen bestel, niet alles geleverd kan worden, een vervangend product is niet altijd mijn keus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Makkelijk, snel en service gericht.

Op de site is alles goed te vinden en makkelijk in te vullen. Je krijgt snel bericht dat je bestelling is geplaats en dat je binnen een bepaalde tijd de bestelling nog kan veranderen. Ook het afleveren van je bestelling kan je de laatste 2 uur volgen en dan weet je ongeveer wanneer de bezorger voor de deur staat. De bezorger is altijd vriendelijk en hulpvaardig.

Super goed

Altijd vriendelijk

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn eerste keer. Goed bevallen.

Onze eerste ervaring met thuisbezorgen is prima bevallen. Alles zag er keurig uit en ook de boodschappen waren lekker koel en goed op datum.

Superservice

Had veel tuinaarde nodig en via Google kwam ik erachter bij de Plus in de aanbieding. Besteld en werd keurig bezorgd door 2 sterke mannen die de 48 zakken keurig bij de voortuin hebben opgestapeld. Top service

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Dit is super dat mijn boodschappen altijd keurig gebracht worden

Goed constant

Nette bezorging soms aanbiedingen niet beschikbaar

Zeer slechte service

Zeeer lang moeten wachten voor ophalen van bestelling uiteindelijk niet eens de bestelde artikelen ontvangen ook allemaal duurdere alternatieven gekregen waardoor m'n boodschappen alsnog super duur waren. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken

Nette vriendelijke bezorging.

Nette vriendelijke verzorging, alleen jammer dat vaker de zegels vergeten zijn, maar wordt uiteindelijk netjes opgelost.

Superfijn.

Het was een super goede ervaring. De boodschappen waren er eerder, omdat de bezorgster nog een adres in de flat had. Ze probeerde of ik thuis was. Nou, helemaal goed. Attent!

Verse producten en goede service bij Plus Reuver

Beste Plus in de regio

Positief

Zeer tevreden over de levering. Werd netjes in de keuk n afgeleverd en de kratten werden uitgepakt. Prima service!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht