Zeer tevreden over de levering. Werd netjes in de keuk n afgeleverd en de kratten werden uitgepakt. Prima service!
Goede service en duidelijke site!
Aangenaam
Zeer goede ervaring !
zo door gaan
Goede produckten. Met geweldige goede service. Als vaste klant erg blij. Met plus supermarkt.
Het gebak van de lekkerbek was niet op tijd geleverd bij de plus en is nog nabezorgd. Klantvriendelijkheid ten top.
Snelle service, klein minpuntje, de boodschappen kunnen wat ergonomischer ingepakt worden, kreeg 5 kratten mee, maar kon de boodschappen met gemak in 3 kwijt, Scheelt gedoe met statiegeld
Afgesproken korting niet gekregen
Wij zijn heel tevreden over de Plus. Er word altijd op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger. 1 kleine opmerking: Beter letten in welke volgorde de kratten worden gevuld! Dus niet eerst het brood en dan de zware dingen er boven op...
Aardig en attent personeel.
prima bezorging,wij vinden de Plus een goede winkel.
De eerste keer is goed bevallen op alle fronten.
Vriendelijke bezorger,bestelling klopt altijd.
Ik vond het heel fijn om de boodschappen zo aan de deur te krijgen. Ik vond de man die ze bracht ook heel aardig, De boodschappen waren prima dank je wel.
Kreeg een telefoontje Artikelen waren niet voorradig/onvoldoende in voorraad Had al een feedback gegeven
Eerste keer online bestellen, prima bevallen, heel luxe.
Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd met alle bestelde boodschappen. Aanbevolen.
Heel flexibel en persoonlijk.
Bestelling keurig op tijd afgeleverd.
Goede bezorgen en overleg voor niet aanwezige producten
Vriendelijke en behulpzame bezorger
Komen afspraken na
Vriendelijke en behulpzame bezorger. Makkelijk online bestellen.
Eerste keer laten bezorgen, mooi op tijd, alles zag er vers en mooi uit.vriendelijke bezorger en fijn dat lege flessen ook ingelevert kunnen worden. Zeker voor herhaling vatbaar, zolang ik niet zelf kan/ mag tillen