Bestelling juist en op tijd.
Bestel elke week online, ideaal.. Veel mogelijkheden. Klantvriendelijkheid top !
Online bestellen gaat heel makkelijk met de app. Tijd kan zelf gekozen gekozen worden. Er wordt altijd gekeken naar goede alternatieven als het bestelde niet in voorraad (meer) is.
Ik bestel via de app regelmatig boodschappen voor mezelf en ook voor mam en dat bevalt prima! Fijne service!
Voor de eerste keer online besteld . Super tevreden
Niet te geloven.
En daarvoor krijg je altijd dure alternatieven aangeboden. Het zou ze sieren als ze de alternatieven dan voor de initiële prijs zouden aanbieden.
6,- voor bezorgen vindt ik erg duur.
Bestellen gaat makkelijk, de boodschappen staan klaar op de afgesproken tijd. Alleen jammer dat er gekeken wordt naar woonplaats bij bezorgen en niet naar afstand. Want het thuis bezorgd krijgen zou ik helemaal top vinden.
Keurig op tijd. Alles in kratjes. Door de bezorgster werd alles uitgelegd.
Op de Plus website stond (en staat) een bepaalde wijn, deze bestelde ik. Maar op de dag van levering kregen wij een telefoontje dat deze wijn niet meer leverbaar is. Kan gebeuren, maar deze wijn staat nu nog steeds op de website!
Snel, goed, en eenvoudig.
services met een plus
Ingegeven tijd 12:00-14:00 Levering ca. 14:30 uur
Altijd netjes de boodschappenthuisgebracht. Zoet er altijd goed uit. Aardig personeel. En wanneer het dan toch een keer mis gaat, dan helpen ze je netjes!
Makkelijk bestellen en bevestigen, en mailtje wanneer er bezorgd wordt. Goede service.
Boodschappen zijn van prima kwaliteit. Altijd vriendelijke mensen die de bezorging doen. Goede service.
Netjes verzorgd, goed kontact!
Fantastisch geholpen. Door ziekte niet in staat om de boodschappen zelf te dragen. De bezorger heeft alles netjes in de keuken gezet. TOP bezorging.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel en je kan volgen wanneer ze ongeveer bij je zijn.
prima contact altijd goed op tijd, zijn zeer tevreden
Tonijn was in de aanbieding en deze was niet leverbaar. Dat gebeurt best vaak.
De kwaliteit van de producten is zeer goed. De werkwijze en de vriendelijkheid van het personeel van de Plus (Esmarke) MAAKT alles compleet.
Sinds Corona 2020 winkel ik online bevalt mij uitstekend!