Een supermarkt die goede producten heeft, vaak ook uit de buurt. Ze hebben altijd de producten op voorraad die ik bestel. Erg vriendelijk, behulpzaam personeel.
Het was heel goed en heel aardig helemaal naar Weens Dank jullie wel voor herhaling vatbaar Groetjes van Sonja
Hele fijne bezorger spontaan en gezellig.
De bezorging verliep prima. Bezorger nam zelfs ons oud glas mee, service! Jammer dat je niet een meer precieze tijd doorkrijgt van bezorging op de dag zelf. Ook erg jammer dat het gehakt dat we binnenkregen een dag later al over de datum was en we dat dus te laat doorhadden. Verbeterpunt voor de app, winkelmandje werd helemaal geleegd na inloggen (aanmelden eerste keer).
Ideaal, gemakkelijk en bespaard veel tijd
Top, prima bezorging, geduldig, netjes, op tijd, goede communicatie en prima producten.
Heel goede service
Prima verzorgd en alles netjes verpakt en ook niet onbelangrijk verse groentes en fruit.
Normaal gesproken altijd tevreden. Nu helaas een paar vervangende producten ontvangen. Maar één daarvan moest vegetarisch zijn en daar ontving ik een rundvlees maaltijd voor in de plaats. Verder had ik een glutenvrij Yambrood besteld, maar kreeg een Plus glutenvrij brood, maar daar zit lijnzaad in, waar ik helaas allergisch voor ben. Ik heb gebeld en het brood zou opgehaald worden, maar dit is niet gebeurd, dus nu heb ik een brood dat ik niet kan eten. Verder heb ik nog één vraag/opmerking: Waarom bestaan de 'gratis bezorging producten' zo vaak uit bier, luiers/maandverband of ongezonde dingen zoals koek en chips? Dit zou toch anders moeten kunnen?
Bestel al sinds coronatijd bij de Plus en ik ben tot op heden erg tevreden. Keurige vaste, vriendelijke bezorgers die op tijd komen. En is er iets per ongeluk niet in orde dan wordt het direct opgelost.
Op tijd en zorgvuldig verpakt gebracht tot in keuken
er werd wel meegedacht en gezocht naar alternatieven, en nadat er gehoopt was dat het nog binnen zou komen, zou ik gebeld worden. Uiteindelijk was het betreffende gebak niet binnengekomen, en werden er wel alternatieven voorgesteld aan de telefoon. Deze heb ik uiteindelijk gekocht. (aardbeien vlaai ipv 2 aardbeien sloffen). Het lastige was dat ik op de fiets moest komen, en een vlaai dat niet in een fietstas past. jammer dus... Had uiteindelijk net zo goed om 8 uur in de ochtend in de winkel kunnen zoeken wat er wél was...
Vaak zijn er producten niet vanbinnen de reclame. je betaald iets en het zit er niet bij. Moet je zelf iets doen .wat je een b ezorgen mij verteld .maar als je iets door geeft maken ze er geen notie van.
Altijd goede service en netjes personeel!
zo fijn even bestellen en klaar ophalen of bezorgen geen probleem
Eerst fout gereden, en snel hersteld Boodschappen waren goed Communicatie ging beetje mis lag aan persoonlijke plotselinge omstandigheden
nog geen digitale bon 4 bestellingen op rij zijn de aviko dobbelsteentjes op boodschappen weer nat
Goede bezorging
Alles oke vriendelijke bezorger
bier was vergeten maar werd later gebracht.