Het vlees is uitstekend
Blijf vooral zo doorgaan
Goede ervaringen maar ook makkelijk om te bestellen en een dag later laten bezorgen. Het andere is dat niet alles wordt bezorgd dan hebben ze het niet op voorraad, maar wil wel aangegeven dat hun daar ook niets aan kunnen doen. Het is wel jammer ook als het een product(ten) zijn wordt met de rekening wel verrekend maar wel jammer.
Was een aanbieding en kon mijn bestelling niet krijgen om dat het zoveel per klant was.
Meerdere supermarkten geprobeerd, maar plus heeft toch een top service. Altijd vriendelijke bezorgers. Het kunnen leveren van bepaalde aanbiedingen mag soms beter. Maar he, overal is wat! Ik ben erg tevreden.
Nog nooit eerder boodschappen laten bezorgen thuis, maar met een feestje is het toch wel heel handig. Blij dat ik kon kiezen wanneer de spullen thuisgebracht werden, met een tijdslot van maar 2 uurtjes, super makkelijk. Dankjewel :)
Bestelling goed geleverd. Heel vriendelijk personeel
Fijn om bij plus te bestellen
Voorraad is beter, besteltijden langer. Producten altijd prima. Jammer dat er geen Texelse producten in de app staan Onnodig veel papier/kassabon/factuur en ook nog digitaal. Dat kan nog verbeterd worden. Verder zeer tevreden!!!
Maakt mn leven onafhankelijk
Het zou fijn zijn dat er gemeld word als er iets niet op voorraad is.
Enige klein minpuntje is dat niet alles wat je besteld ook aanwezig is.
Goede ervaringen, bestel regelmatig.
Personeel belt netjes als iets niet op voorraad is. In dit geval was er heel veel niet op voorraad. Dat is best balen als je iets laat bezorgen om vervolgens alsnog ergens anders de rest moet halen
Uitstekend verzorgd en op tijd
Fijne bezorging en goed overzicht online, ik probeer bv een beetje op te letten hoeveel suiker er in een product zit, ik ben een zogeheten zoete kouwer, maar moet wel oppassen... Mooi overzichtelijk in te zien qua Suiker in producten, ik wil bv onder het kopje Koolhydraten (van 100gr) niet hoger gaan dan zeg: waarvan max 50% suiker. Nog steeds zoet genoeg, anders krijgt je lichaam te veel.
Schimmel op afbakbroodjes wat goed is tot 27-10-2024. Kipfilet besteld wat tot volgende dag houdbaar was.
Lekker vers en blij met de service en. Blij dat de boodschappen weer in huis zijn
Deze keer was het een slechte bezorging Producten waren op of gaven alternatieven die er niet op leken wat ik besteld had.
Groot assortiment, snelle levering en vriendelijke bezorger. Fijn dat een product dat niet voorradig is, indien mogelijk, wordt vervangen door iets gelijkwaardigs.
Weer uitmuntende service, enigste minpuntje was dat de verbinding tussen de "praatpaal" en degene die de "praatpaal" opnemen slecht was, maar kan aan de wind geleden hebben.
Tevredenstellend. Heb het idee dat A&H,Jumbo een groter assortiment hebben. Houd wel de prijzen onder controle.
nog geen ervaring omdat mijn band lek was en niet anders kon .maar ik heb een andere vraag ze hebben het netjes in een krat gedaan maar kan ik hem ook gewoon inleveren in een plus winkel groetje Carlijn
Plus biedt aan bij 2 treetjes bier van Grolsch worden de boodschappen gratis bezorgd. Vervolgens komt de bezorger met een treetje bier, melding niet op voorraad en ik moet het volle pond betalen. Je hebt een actie voor gratis bezorgen en dan heb je het niet op voorraad ? Kom nou Plus.
Als ik 24 blikjes cola bestel en betaal en ik krijg er maar 22 (bij thuiskomst ontdekt)