Netjes op tijd en vriendelijke, beleefde bezorgers
Duidelijk, makkelijk, overzichtelijk
Simpelweg de beste bezorgservice die ik totnogtoe heb gehad.
Zie hier boven
Goede vertrouwde producten van de plus en goede en vriendelijke bezorging. Hopelijk wordt het assortiment op internet nog iets uitgebreider
is supersnel
Sommige producten zou ik niet gekocht hebben als ik zelf de boodschappen had gedaan.Bijvoorbeeld slagersleverworst die al uitgeslagen is .Drie de zelfde maaltijden met een korte houdbaarheidsdatum..Ik ben zeer tevreden over de bezorger laat ik dat wel zeggen.
Ik heb nu voor de tweede x vanille pudding gekregen terwijl ik duidelijk griesmeel pudding heb besteld !!!!
Zelf opgehaald wat ik ook had aangegeven, maar ook aangegeven voor een belletje, en iedere keer zit er prijsverschil tussen, omdat het ket de aanbieding te maken heeft en dit keer was de aanbieding plaatsen van de bestelling voorbij, dus de kassa scant oude prijs dat snap ik, maar de medewerkers krijgen toch een ordernummer van daaruit kunnen ze toch aanpassen, maar bee hoor dat moeten we zelf aangeven het was van aanbieding aan de caissière pfff
Snel bestelling kunnen plaatsen voor vandaag. Boodschappen mooi op tijd bezorgd door vriendelijke dame. Alles aanwezig! Heb bij andere supermarkt iets minder goede ervaringen hiermee, dus dit is echt een PLUS-punt. En wat ik ook fijn vind, is dat ik al bij 25 euro een bestelling kan plaatsen ipv verplicht 50 euro!
Bedankt!
Omdat het zelf boodschappen doen door allerlei beperkingen bijna onmogelijk wordt, profiteer ik dankbaar van de meer dan uitstekende bezorgservice van PLUS (in mijn geval PLUS Tijhuis Weerselo). Alles wordt altijd zorgvuldig ingepakt én bezorgd. Je kunt -als je dat wilt en die mogelijkheid hebt- via de mail de bezorger op de voet volgen en zien hoe laat hij/zij bij jou langskomt met de boodschappen. Als iets niet voorradig is neemt de inpak(st)er (op mijn verzoek) telefonisch contact op om te overleggen over een alternatief product. Kortom ,ik ben meer dan tevreden!
Maar de €6,- wordt gewoon berekend. Heel slecht!! De bezorger was prima, aardige man die alles netjes in de keuken zette. Maar dat er €6 berekend wordt, terwijl de reclame zegt dat je 4x gratis bezorging hebt, is gewoon slecht geregeld!
goede service op tijd gebracht dik voorelkaar
We hadden voor ons muziekweekend heel veel nodig en een groot deel heb ik besteld bij PLUS. De levering was prima op tijd, bijna compleet en prettig verpakt. Fijn, dat de kratten later zelf weer werden opgehaald, dat scheelde ons weer. In de loop van de week nog tweemaal terug geweest voor aanvullingen en ook in de winkel superfijn geholpen. Zelfs koffie toen ik moest wachten op de ANWB ;-) Dank!
Buitengewoon tevreden klant, er is echt niets op aan te merken.
De contacten zijn uitstekend, de bezorger(s) uiterst vriendelijk, goede regeling rond alternatieven als iets is uitverkocht. Enige kanttekening is wel eens de houdbaarheid van verse producten.
Zoals de titel aan geeft, ben ik blij met Pkus. Het is wel jammer dat soms niet al mijn bestelde producten geleverd worden, vooral wanneer het een aanbieding is. Ik bestel juist om die reden online, zodat ik in de winkel niet mis grijp…
90% was niet geleverd omdat het niet voorradig was.
Wat niet goed ging: Er is niet gebled over vervangende producten. Er zat een courgette in ipv een aubergine. De twee broodjes leken niet vers. (of mijn verwachting dat het knapperige broodjes zouden zijn was niet terecht). Als dit echt zo was is dit wel echt kwalijk. De appels waren ook deels beetje rimpelig. Ik ging ze direct gebruiken, dus geen ramp, maar leek ook een beetje dat de wat oudere producten in de bestelling verwerkt werden. Jammer dat de biologische citroenen niet besteld konden worden. Juist voor bakken had ik die graag willen hebben. Verder was alles in orde.
Super service! Snel geregeld en prettig contact
Wanneer het artikel niet voorradig is, word je netjes gebeld voor een evt alternatief of te goedbon.
Netjes gebeld van te voren met alternatieven voor artikelen niet leverbaar. Bezorger nam ook alle statiegeld flesjes mee, ook die niet van de Plus waren. Alleen het alternatieve product werd niet met de actie meegenomen, even opletten dus.