Ik ben erg tevreden
dank
Bezorging op tijd.
Compleet en netjes in tijdslot geleverd
Ga wekelijks top
Op tijd geleverd Jammer dat niet alle producten er waren
Enige opmerking: jammer dat ik de koopzegels (digitaal) in de winkel moet inleveren. Jammer dat dat niet via de app waar ik m’n boodschappen in bestel, kan.
geen gesjouw met thuis-bezorging
Vriendelijke bezorger!
Graag de producten in prijs van laag naar hoog. Lijkt me in deze tijd wel erg handig.
Heel blij mee netjes gebracht en vriendelijke jongen .
Over het algemeen alles op voorraad en anders een alternatief, bezorging op tijd, erg klantvriendelijk.
Super ik ga alleen nog maar online bestellen
Tot nu toe ben ik best te spreken over het online boodschappen bestellen. Vandaag iets minder, bij het uitpakken bleek bij geleverde zak kattebakkorrels bleek deze nat en open gescheurd in de krat georopt re zijn.
Alles goed afgeleverd, alleen jammer dat er een korte houdbaarheid is bij sommige producten.
Alles naar wens en ontzettend makkelijk .
Even zelf niet om boodschappen kunnen geweldig dat dit een mogelijk is
heel goede levering, vriendelijke bezorger, mooie producten, echt de MAX
Bezorgers altijd vriendelijk en behulpzaam!
Na Corona ben ik gewoon online blijven bestellen. Altijd verzorgd en vriendelijke bezorgers, die ook meedenken.
Goede service en producten
Zie boven.
altijd op tijd en vriendelijke bezorgers