Prima service.
en ik ben er ook niet over opgebeld, zoals te doen gebruikelijk wel het geval was als de 20 zakken kattengrind wederom niet leverbaar waren. Dus ik ben zelf maar zakken kattengrind gaan halen afgelopen woensdag en vandaag (vrijdag), want in de winkel liggen wel steeds 5 zakken met het goedkoopste kattengrind
niet allas wat ik besteld
Fijn dat de boodschappen netjes worden verwerkt. Als een artikel er niet is of met een korte houdbaarheids datum wordt er opgebeld om te overleggen. Super fijn.
Aan de bezorgers logt het niet en personeel in de winkel net zo vriendelijk Alleen ze moeten echt beter kijken naar de versproducten die ze leveren. Datum net niet. Versproducten die je eigenlijk niet meer zou moeten verkopen ivm kwaliteit En heb je 6 euro bezorgkosten betaald moet ik daarom terug naar de winkel om alles om te laten ruilen. Kan ik net zo goed zelf de boodschappen doen. Maar ja bestel ze niet voor niks online
Nette levering en altijd koel bezorgd. Ideaal.
Ik maak regelmatig gebruik van de bezorgservice en ben daar heel blij mee. Vanwege gezondheidsproblemen is het fijn dat ik niet zelf naar de winkel hoef
super goed
Mijn eerste ervaring was niet zo heel goed. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik de volgende dag (mdag) netjes gebeld dat vanwege het glutenvrije brood mijn bestelling een dag (wdag) later zou binnen komen, ipv. Didag. Gezien het ophalen voor mijn beter dodag uitkwam hebben we het in goed overleg naar dodag verplaatst. Dodag ochtend werdt ik gebeld dat er iets mis was gegaan, het brood, waar het mij allemaal om te doen was, was niet besteld/geleverd en zou vrdag binnenkomen. Puntje bij paaltje heb ik een week op brood moeten wachten waardoor ik het veel minder lekkere brood van AH moest eten. Heb ik voor ik mijn bestelling op kon halen al een mail ontvangen voor een beoordeling van mijn bestelling waar in staat dat deze al is opgehaald. Gelukkig werd ik net gebeld dat mijn bestelling klaar staat en kan worden opgehaald. Hopelijk was dit eenmalige verloopt het de volgende keer soepeler
Vriendelijke bezorgers Snelle levering.
's middags besteld, volgende dag geleverd
Is erg goed niets op aan te merken Alles wordt goed bezorgd en afgeleverd jullie verdienen een pluim
Klantgerichte en goede service. Niet te beroerd om aan te sluiten wat ik nodig heb als klant vanwege beperkingen.
Boodschappen opgehaald, werden netjes in de auto gezet. Na het ophalen van de artikelen bleek dat de diepvriesproducten ontbraken. Gebeld en deze werden binnen enkele uren alsnog bezorgd. Wel waren sommige producten die in de winkel standaard beschikbaar waren online niet te vinden. Daarvoor dus alsnog de winkel in gemoeten. Dat zorgt ervoor dat ik de volgende keer waarschijnlijk weer gewoon zelf naar de winkel ga.
Heerlijke app om boodschappen in te doen. Werd snel geleverd en een heel aardige bezorger die enorm behulpzaam was. Wat fijn de boodschapjes aan de deur afgeleverd in een nette gekoelde bus. Ik ben heel erg tevreden over Plus Oldemarkt Ellen Kamerbeek
Bestelling werd netjes en helemaal compleet geleverd. Je kan ook mooi de bezorger volgen zodat je ongeveer weet wanneer deze met je bestelling voor je deur staat, erg handig. Gekoelde- en diepvriesproducten worden heel goed bewaard in een grote koelkrat en komen dan ook nog diepgevroren (diepvries) of goed koud (gekoeld) aan. Kortom een dikke plus voor de Plus.
6x besteld 3x verkeerde prijzen
Ik was van mening, dat bestellingen boven de € 25,00 " GRATIS " werden bezorgd.
Het ophalen van de boodschappen verliep erg goed. Snelle service, vriendelijk personeel en alles was aanwezig
Prima winkel vriendelijk personeel en gij als ze de boodschappen bezorgen dat je kunt kijken wasr jij ongeveer is
Weer niet alles gekregen wat ik heb besteld
plus super goed
Verzorgd
Erg makkelijk en zeer vriendelijk personeel!!
Alleen gaat het vaak fout met statiegeld en kratten berekenen