Altijd top
Gaat altijd goed en zeer klantvriendelijk.
De laatste paar weken kan ik mijn boodschappen niet meer elke week thuis bezorgd krijgen Personeel te kort dus minder bezorgplekjes Lastig
…
nvt
Nette bezorging. Altijd op tijd ook.
Prettige app en vriendelijk personeel, verder zijn de boodschappen netjes verpakt.
Snelle levering en bestelling klopte
Prima, snel en accurate bezorging tegen een prima prijs.
Glutenvrij gebak en gewone donuts en gebak besteld. Vervolgens komt het glutenvrije gebak niet binnen, dit hoor ik op de ochtend zelf. Er is hiervoor geen vervanging of korting. Daarnaast kom ik er thuis achter dat de donuts OP de DATUM zijn! Slechte klantenservice.
Lekker makkelijk om je boodschappen op afspraak thuis te krijgen
maar eigenlijk waren dit best veel artikelen die niet leverbaar waren gisteren? En bij kwark vraag ik mij dan af...was er dan echt geen alternatief? Cola idem? Ik heb ze gebeld, maar was niemand meer die mij te woord kon staan. Mail gestuurd, maar ook geen reactie? Beetje jammer van Van Loon vind ik dit...
Doordat ik huisgebonden ben is de service van Plus zeer welkom.bvd
Was prima
Na een aantal bezorgdiensten te hebben gehad uitgekomen bij de Plus! Zeer tevreden want eindelijk zijn de boodschappen niet kapot! Je kunt zien dat ze zorgvuldig met producten omgaan! Kortom toppers!
Vaak zijn de vervangende producten niet naar wens.
Keurig bezorgd door een vriendelijke jonge man en keurig geleverd in een kratje, zonder beschadigingen aan de producten. Ik zal vaker op deze manier bestellen. Ga zo door Top.
Als er artikelen niet zijn, altijd een telefoontje voor overleg. Kan zien wanneer ze bezorgen, dat gaat heel goed.
goede vriendelijke service en bezorging van fijne producten. Er is wel eens iets niet op voorraad , maar dan bieden ze n alternatief product aan dat je ook mag weigeren aan de deur. ik vind dat fijn , want doe je zelf boodschappen , kies je zelf ook iets anders .
De houdbare producten, prima!!! De versproducten, fruit en vleeswaren, kan ik in de winkel langer houdbaar kiezen, jammer dat ze snel opgegeten moeten worden. Daar moet je bij aanschaf over nadenken.
Fijn bezorgt bij de caravan
alles ging erg gemakkelijk en overzichtelijk,zowel het bestellen,het ontvangen en het afhandelen. voor mij de 1e keer omdat ik ff noodgedwongen de deur niet uit kwam maar ook geen andere mensen wilde lastig vallen. top geregeld!
Zeer vriendelijk en tot aan de deur afgeleverd en heel goed te volgen via de route app
Vriendelijke service
het plastic van het soeppakket was gescheurd en pakje honig was geplet omdat er pakken drinken op lagen. bezorger zou er ook melding van maken. ik had gespaart voor korting, deze kon ik niet tijdens het afrekenen inleveren, daarvoor moest ik alsnog naar de winkel.