Word niet gebeld als het er niet is Ivm mijn gezondheid kan ik nie veel tillen. Om vervolgens thuis te blijven voor niets
Gevraagd of de boodschappen eerder gebracht konden worden. En dat kon. Daar was ik erg blij mee.
Vrijdagavond bestelling gedaan en zaterdagmiddag was het in huis!
Ben al 3jaar online klant Soms gaat er wel iets fout maar over het algemeen tevreden
Prima, zeer behulpzaam. Alles kon geleverd worden
Mijn bestelling was niet te vinden / compleet. Bijna een kwartier moeten wachten.
Altijd goed geregeld en als er iets zou zijn wordt het altijd goed opgelost! Vriendelijke bezorgers.
Over de service zeer tevreden. Alleen was de helft van mijn bestelling helaas niet op voorraad. Dus moest ik alsnog naar de supermarkt
Tussen 4 en 6 was afspraak. Dit werd steeds later en uiteindelijk was het er pas rond 18.45
Prima alleen vervangend product schouder karbonades vond ik van mindere kwaliteit
Weer keurig op gewenste tijd geleverd!!
Niet alles bleek op voorraad, ook al had ik dagen vantevoren besteld. Dat blijkt dus niet of nauwelijks iets uit te maken...
De boodschappen waren een uur te laat maar oké dat kan een keer gebeuren. Veel artikelen zijn niet leverbaar. Pro actieve boter. Loempia en bamischijf voor de frituur. Zijn een paar producten. Kreeg de bestelling op de 28ste en pak vla was tot de 29ste houdbaarheidsdatum. Dat is voor je week boodschappen niet echt handig. Daarbij gaat het echt altijd mis met de actie het ging altijd mis bij de voetbalplaatjes en nu heb ik geen dagje uit kraskaarten gekregen. Al met al bijzonder matig
Prima op tijd op het afgesproken tijdslimiet. Vriendelijke behulpzame jongeman.ik ben tijdelijk minder mobiel door een gebroken hiel en tot 24 juni niet zelf mobiel. De jongeman heeft alles op het aanrecht gezet.! Perfect ! 1 blikje ( zag ik later pas) ingedeukt pepsie cola ik belde de winkel en mocht een nw halen.nu opnieuw besteld voor 1 mei misschien ruilen pepsie voor een nw blikje ?
In de app en in de winkel wisselt het assortiment veel en vaak. Ik wil niet alles van plus want soms is de kwaliteit echt minder goed.
Komen afspraken goed na . Super vriendelijk en correct !
Het is mij goed bevallen, snelle levering, datums goed en een hele vriendelijke bezorger.
mooi op tijd bezorgde boodschappen - compleet - en de producten zijn (groenten / vleeswaren) nog even houdbaar
De bestelling en bezorging gaan heel goed. Vriendelijke bezorgers.
Goede service. Gemakkelijk winkelen met de boodschappenlijst.
daar ikzelf invalide ben is de bezorging van Plus voor mij een perfecte oplossing keurig op tijd bezorgd
Fijn om aan het begin van de week de boodschappen te ontvangen. Zijn niet moeilijk, als ik een keertje niet thuis ben of ze komen zelf later dan afgesproken, zetten ze de boodschappen voor de deur en sturen een betaalverzoek. Beide flexibel dus. Handig :)
Ik kan geen beschrijvingen voor u doen