er worden vaak dingen vergeten

Heb vaak dat aparte dingen zo als verse Broodjes, Brood of ook pakken wc papier. Of helemaal niet gepakt worden of in de bus blijven liggen bij levering. Dus elke keer weer controleren. Ook had ik al een aantaal keren dat het bedrag van het te verrekenen statiegeld niet klopt.

Altijd perfect

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgers en zeer hulpvaardig voor ons mensen op leeftijd.

GEWELDIGE EN BEHULPZAAM BEZORGERS VOOR ONS OUDERE MENSEN.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Nette levering

Mijn boodschappen worden elke week netjes geleverd door een aardige bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Je kunt er niet op vertrouwen dat je alles krijgt wat je besteld hebt

Vriendelijke chauffeur, maar geleverde goederen onvoldoende. Veel artikelen waren vervangen door iets anders. Aantallen kloppen dan niet. Bv ik bestelde 3 verpakkingen ham, kreeg een vervangend soort ham maar dan maar 1 verpakking. Moest ik dus alsnog naar de winkel voor2 verpakkingen ham. Dit is in totaal de vierde keer dat ik bij Plus online heb besteld en het is nog nooit helemaal goed gegaan. Heel jammer, maar als ik er niet op kan vertrouwen dat ik mijn bestelde artikelen krijg, bestel ik liever bij een ander

klasse

Keurig gebeld toen er iets niet voorradig was .Keurig bezorgd. Minpunt zijn de bezorgkosten .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik hou van de persoonlijke service.

Alles was goed, bedankt

Super handige service

Altijd vriendelijk en binnen de correcte tijd! Er was iets verkeerd geteld maar dit wordt altijd onmiddellijk recht gezet door de klantenservice. Ben er heel tevreden mee! Ze komen ook leveren over de grens..

Fijne service

Snelle levering Fijne service

Was weer netjes verzorgd

Zeer goede thuisbezorg service

Dat ik erg blij ben met de thuisbezorg service vooral als ik deze een keertje nodig heb. Bedankt Plus Mulder

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd, goede producten en betaalbaar

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik werd ‘s ochtends gebeld dat de bestelling geannuleerd werd

Had dinsdags bestelling gedaan voor 6 oranjetompoezen. Vrijdag 29/4 ophalen. ‘S ochtends gebeld dat er geen tompoezen meer waren. Het ging om een reservering geen bestelling. Snapte er niks van. Had toch besteld. Dan reken je erop dat het er is. Later gebeld met de gebakafdeling. Er waren wel tompoezen. Wat raar dit. Heb ze later die ochtend opgehaald

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Lekker makkelijk thuisbezorgd

Goed service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Super snel de boodschappen in huis

Fantastische service, soms lukt het niet om naar de winkels te gaan. Heel fijn dat alles wat je nodig hebt keurig wordt bezorgd

Goed, maar enkele kanttekeningen

Ik vind de bezorgers zeer klantvriendelijk. Scoort hoog. Maar wel enkele punten: ik heb aangegeven dat ik geen alternatieven wil in mijn account, omdat -heb ik ervaren- dat teveel afwijkt. Toch blijven zij het mij aan bieden en soms klopt het, maar vaak ook niet. Vanwege een dieet wil ik speltbrood, maar de helft van de tijd is het er niet of krijg ik -en dat zie ik dan pas te laat- gewoon brood aangeboden. Speltbrood is er gewoon te vaak niet en dit geldt ook voor rundvlees. Ipv rundersteaks krijg ik vaak biefstuk aangeboden omdat ook rundersteaks niet aanwezig zijn. Meestal accepteer ik het dan maar al is het niet de bedoeling. Tenslotte ervaar ik wel dat er nogal eens iets ontbreekt, maar dat accepteer ik dan maar, is in een gewone winkel ook zo, maar om gezondheidsredenen blijft online bestellen de meest praktische oplossing en ik ben dan ook zeker niet ontevreden. En ik waardeer de bereidheid om mijn spullen even in mijn eigen persoonlijke winkelkar te zetten, zodat met kratten sjouwen mij bespaard blijft.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger alweer geen vouchers bij extra aanbiedingen had er 2 tekort.

top

alles naar wens

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Super ervaring

Het enige waar je op moet letten is, dat je goed aangeeft of je alternatieve producten wil of niet.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Steeds meer alternatieven ....

Helaas krijgen we steeds meer alternatieven en nu ook niet meer tegen de aanbiedingsprijs !!! van het product wat zij niet kunnen leveren. Deze week: ik bestel een heel brood uit de aanbieding voor € 1,99 .... krijg ik een heel brood voor € 3,25 omdat de aanbieding weer eens op is. Voor dat geld ga ik liever naar de bakker. Bestel Cola regular krijg Cola Light. Bestel nu al sinds Corona bij de Plus maar ben nu absoluut niet meer tevreden en als het zo door gaat elders bestellen. Voor de prijs hoef ik dat niet te laten want ze zijn ook nog eens heel erg duur.

Matige beschikbaarheid

Vaak aanbiedingen die je besteld zijn NIET leverbaar!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben best tevreden over Plus, alleen komt tte vaak voor dat items niet op voorraad zijn. Dat is voor mij onbegrijpelijk.

Tevreden

Tevreden

Alles naar wens.

Is goed geregeld. Geen op of aanmerkingen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn dagje de deur niet uit moet

Ik vind het fijn dat mijn boodschappen aan de deur geleverd worden, maar ik vind het jammer dat niet alles wat in de aanbieding is, kan geleverd worden

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht