Als eerste loop ik mijn opgeslagen boodschappenlijstje af. Hier heb ik producten in gezet die ik (bijna) iedere keer bestel. En dan eventueel zoeken naar producten die ik nu een keer nodig heb. Ik kan meestal redelijk snel het juiste vinden. De bezorger is altijd vriendelijk. Ik vind het altijd ideaal!

Deze keer minder goed

er waren meerdere produkten niet op voorraad ter wijl .ze in de reclame zijn.en twee verrotte kiwi waren er bij.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service bij bezorging!

Ben erg blij met de service van Verbeeten Tegelen. Online bestellen kan iets worden verbeterd. Vegan ijs: geen Hertog vegan, toch fijn product. Kattenvoer zacht: geen My cat bio, wel bij pate maar dat hoort bij zachtvoer. Verse groente: ?? van alles maar weinig versafdeling. Verder wel duidelijk met plaatjes en informatie. Tevreden klant, bestel ook voor seniorburen die er eveneens blij mee zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet in orde deze levering

Bij opbellen kon men mij niet zeggen hoe vaak mijn bestelling gratis was geweest. Op de digitale bon werd 6€ bezorgkosten gerekend, terwijl op de site stond dat de bezorging deze week gratis zou zijn????

Vriendelijk en snel

Geweldig.

Bestellen is zo makkelijk. Personeel is vriendelijk en altijd op de afgesproken tijd.

Fantastisch!

Netjes verzorgd!

Super tevreden

Alles verloopt altijd volgens planning.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De prijzen rijzen de pan uit. Klopt niet…

Er zijn producten die iedere week duurder worden. Dit heeft niets meer te maken met extra kosten, puur winst voor de supermarkt. Smakeloos van jullie. Helaas heb ik bepaalde producten nodig, maar ga nu meer bij boeren zelf halen en alternatieven zoeken. De catsan kattenbakvulling stijgt per week, vorig jaar € 5,99 vorige week € 7,49 en nu € 8,19 totaal de weg kwijt jullie… bah. Ook met hele normale producten, kaas, melk, koffiemelk etc. het is tegen het onbeschofte aan. Beledigend voor jullie klanten…

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn verjaardag gebakbestelling lag niet klaar. Mijn tweeling broer krijgt bij de plus in Tubbergen.

Via de mijn account mijn verjaardagsgebak besteld. De bestelling lag niet klaar op de afgesproken tijd. Ik heb geen verjaardagskorting of dergelijke gekregen. Er stonden 2 jonge meisjes op de gebak brood afdeling. Zij kunnen er niets aan doen. Een heel slechte ervaring

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd netjes op tijd en goede producten bij twijfel wordt ik vaak even gebeld. Top gewoon

Teleurgesteld

Jammer dat de aardbeienvlaai met slagroom een rommeltje was. Mij is beloofd dat ik op 29 april (mijn verjaardag) een nieuwe zou krijgen. Hoop dat dit ook gebeurd. Ook jammer dat niet alles van mijn keuze geleverd kon worden.

Alles super geleverd 2 hoog zonder lift

Heel blij dit was de eerste keer. Ik ga het zeker vaker doen

Helaas geen boodschappen

Voor de eerste keer afhaalservice genomen. Helaas stonden op het afgesproken tijdstip geen boodschappen klaar. Excuses. Tsja, er kan wel eens wat misgaan. Dan maar de winkel in de kar laden. Hopelijk volgende keer beter. Ik kreeg de indruk dat het verwerken van de kortingen behoorlijk lang duurde. Plots was de rekening circa €10 hoger en plots weer lager.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op correcte manier je boodschappen doen.

Altijd op een fijne manier contact ook als er eens iets fout gaat.

PRIMA BEZORGING DOOR GOEDE MEDEWERKERS

NOOIT GEEN PROBLEMEN ALTIJD EEN TELEFOONTJE ALS ER IETS NIET IS EN ALS HET IETS LATER WORDT

Snelle levering!

De bestelling is net binnen, dus weet nog weinig over de kwaliteit van de producten, maar de koningsdag tompoucen waren heerlijk!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

fijn. goede bezorging, aardige mannen!!

ben heel tevreden.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Fijne winkel

Fijne winkel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Teveel word er niet geleverd en daar ben ik niet de enige in.

Ik heb helaas nog nooit een complete bestelling gekregen en het bedenken van een alternatief ontbreekt. Ik ken de winkel waar ik met mijn zus boodschappen ging doen. Helaas door covid19 is mijn oude straat plein vrees weer opgedoken waar ik van baal. Als de bezorger aan de deur komt kijk ik niet meer op van zijn mededeling. Jammer want aan de bezorger ligt het niet een wel opgevoede jongeman. .petje af voor hem want hij zal veel gezeik over zich heen krijgen 10 + voor hem

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk personeel maar 1 vd kratten was niet erg schoon.En aangezien er etenswaren in zitten vind ik dat niet erg fijn

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer tevreden voor deze service.

In ons geval heel erg makkelijk want wij zijn beiden invalide. Normaal gaat mijn man naar de Plus maar door zijn handicap kan hij nu niet zelf gaan daarom zijn wij beiden heel erg blij met deze service. Een noodzakelijk kwaad en misschien voor herhaling vatbaar. Zo hebben we weer wat te eten deze week.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht