Goede samenwerking met bezorgers

Goed samenwerking met bezorgers

Snelle service, ruim assortiment

Snelle bezorging, ruim assortiment. Prima. De verse producten kunnen veel beter. De champignons waren erg bruin, de groene salade zag er niet lekker uit (bruin) en de aardbeien waren ook niet heel mooi meer. Jammer. Dit was mijn eerste online bestelling bij de Plus. Ik heb vaak besteld bij andere supermarkten dus dit valt wel wat tegen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Zeer slecht

Helaas weer een negatieve ervaring met boodschappen bestellen bij deze plus. Dit keer stond mijn man (weer!) in de winkel en werd hem medegedeeld dat er geen boodschappen klaar stonden. Kon twee uur later weer terug komen. Geen excuses, compensatie, niks. En dat terwijl dit echt al de derde keer is in een paar maanden tijd. Ook geen zegels gekregen, is ook niet de eerste keer. Iedere bestelling is er wel wat niet in orde. Zo ontzettend jammer, want daar bestel je geen boodschappen voor!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alternatieven duidelijk aangegeven en de artikelen die we niet wilden zonder problemen weer retour genomen

minder goed

een zes omdat weer een deel van de bestelling werd vervangen voor een duurder alternatief terwijl jullie dit niet zouden doen

Bestelling niet aanwezig

Voor de 2de keer online goederen besteld. In de winkel wist het personeel niets van hoe en wat eerder bleek volledige bestelling niet aanwezig.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Altijd keurig netjes, door vriendelijk personeel op tijd bezorgt

Over, dit bovenste ben ik heel tevreden maar ik zie heel regelmatig afwijkende bedragen, van producten, die in de aanbieding zijn maar geen aanbieding prijs op de afrekenbon komt te staan, dat vind ik slecht, ik koop vaak in de aanbieding producten maar 9 van de 10 keer gaat dat niet goed !!!

Boodschappen niet compleet

Helaas was het de 3e keer dat ik iets bestelde online. Maar nu ook nooit meer voor ons... helaas alle 3 de keren was er wel iets noet in orde of compleet... Idem weer gisteren... boodschappen niet compleet en gehele krat spoorloos met boodschappen... uiteindelijk na dik 40 minuten was compleet en konden we huiswaarts... in die tijd kon ik het ook zelf gedaan hebben en bij elkaar gezocht hebben dan betaalde ik niet 2.50 € extra aan kosten... jammer want vind de plus heerlerbaan een hele fijn winkel en kom nergens anders... maar ik zal nooit meer iets na 3e voorval dat ik er lang moet staan omdat weer iets niet oke is in de bestelling... Voortaan liever zelf boodschappen doen bij Plus

Zo fijn de bezorgservice

Ik ben zo blij met de bezorgservice. Ik heb gedurende de dag nogal wat pijn en laat de houdbare boodschappen 1x in de 3-4 weken thuis bezorgen. Dat scheelt mij een hoop gesjouw

Zeer tevreden.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Wat een service

Alles stond keurig klaar en was compleet. Wat een geweldig concept blijft het toch

Toppers!!!

Altijd vriendelijk en correct. En behulpzaam!!!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling zeer correct en netjes geleverd. Bij verplaatsing tijdschema altijd op gebeld. En heel vriendelijke bezorgers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben erg tevreden over de bezorgservice.

Ik heb alleen twee kleine opmerkingen. Op de afleveringsbon staat dat dit mijn vierde bestelling was en dat iedere klant recht heeft op vier gratis bezorgingen? Terwijl op de bon wel € 6,00 berekend worden. Hoe kan dit? Verder waren de boodschappen deze keer erg nat, waardoor ze eerst gedroogd moesten worden voordat wij ze in de kast konden zetten. Verder alle lof over de service. Mvg Sabine Kuip

Helemaal prima!

Vooral contact indien nodig met winkel in Malden echt heel fijn!

slecht

aanbiedingen zijn er vaak niet .kwaliteit van groente en fruit die is vaak niet erg vers.de alternatieve producten zijn altijd een stuk duurder.

Super winkel

Hebben heel veel, goeie prijs en zeker niet duur.

Jammer weer

Ik heb 4 lege kratten holger bier ingeleverd en deze zijn niet als statiegeld verrekend!!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Te laat geleverd

De afgesproken levertijd was tussen 08:00-10:00, enkel de levering was om 11:00 zonder tegenbericht te geven. Ik was nog wel thuis maar ik moest eigenlijk al weg geweest zijn. Wel jammer dat de bezorger 3 apparaten nodig heeft, een scanner, pinapparaat en een gsm. Er zijn toch pinautomaten met 4G verbinding. Dit zou de bezorger wel helpen lijkt mij. De pinautomaat werkte niet goed, en diende twee maal te pinnen, resultaat ook 2 x afgeschreven. Misschien ook wel beter op de THT datum kijken, de zalmgehakt is maar 1 dag goed. Het is vandaag 28-04 en de THT 29-04. Volgende keer beter hoop ik.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

geweldig

bevestiging van bestelling, was niet terug gekomen,maar toch stonden ze op tijd op de stoep

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

helaas was niet alles leverbaar maar vriendelijk meneer die kwam brengen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

diepvriesproducten lagen op de witlof nu is de witlof bevroren geweest dus bedorven. verder heel tevreden, maar dit zijn leer momenten..

Toppie!

Altijd goed en perfect geregeld en bezorgd!

uitstekend

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Prettige pesoneel

Te veel produkten niet bestelbaar. Daarbij aardbeien activia yoghurt geleverd ipv natural.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht