Alles keurig op tijd bezorgd. Alleen jammer dat ik er bij mijn laatste bestelling pas achter ben gekomen dat ik de pluszegels zelf moet toevoegen door middel van een streepjescode. Heb ik dus niet gedaan. Toch 222 punten betaald en niet gespaard. Was prettig geweest als het even vermeld was
Goede en snelle levering
Tijd van aankomst redelijk goed bij te houden, vriendelijk personeel zowel in winkel die impact en eventueel, meestal, contact opneemt als iets afwijkt, als bij levering. Niks te zeuren dus.
Tot op heden ben ik zeer tevreden over de Plus. Ik moet het hebben van bezorgen en met name de bezorgsters en bezorgers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Heb toch wel twee kanttekeningen: a) het lijkt wel of het assortiment wordt verminderd. b) Ik kan niet meer altijd via de app bestellen, maar moet eerst bellen of ze m'n account willen openen. Het zal z'n redenen wel hebben, maar als ik op zondag een bestelling wil doorsturen, lukt dat niet. Er is dan ook niemand van de bezorging te bereiken. (logisch) Buiten deze twee kanttekeningen heb ik niets te klagen. (dat is vervelend voor een echte Hollander :-), :-) )
Een prima bezorging. Fijn dat de bezorger nu te volgen is zodat je beter weet wanneer hij komt. Bijna alles naar wens. Wel een aantal produkten niet leverbaar, en het statiegeld bedrag klopte niet ? Retour : 16 petflessen, 2 bezorgkratten, 9 bierflesjes, 3 kleine plastic flesjes en 1 blikje. Zag bedrag pas in de mail : 14.50. Klopt niet helemaal maar maak ik geen punt van.
Tip top verzorgd
Altijd gelevert op de afgesproken tijd. Bezorger zeer correct!
Elke week een gezellige bezorger met mijn boodschappen, en altijd goed !!
Blij met de bezorging , pefecte oplossing als je ziek bent
?
was de eerste bestelling, en het zal zeker niet de laatste zijn
We zijn heel erg tevreden over de service en kwaliteit van Plus Bergentheim! Vriendelijke bezorgers en ook in de winkel altijd aardig Verse producten en eerlijk als het een keer niet lukt
Sinds een paar jaar laat ik mijn boodschappen bezorgen en af en toe ga ik naar de winkel voor iets wat ik vergeten was te bestellen. De bezorging is altijd op tijd. Als ik wel eens klachten heb over een product (houdbaarheid of beschadiging) dan wordt het altijd omgeruild of vergoed. Super winkel!
Eenvoudig, snel en op tijd
Wordt niet goed omgegaan met de klachten, als het bonnetje niet klopt. Klant moet dan naar de winkel om correctie mogelijk te maken ipv gewoon simpel te crediteren. In dit geval dus de teveel berekenen gevulde koeken. Reeds aangegeven bij bezorger en mewerksters Bieshof.
Alleen jammer dat niet alles leverbaar was
Vriendelijke bezorgen en prima producten.
geef niet voor niks een dikke negen!!!!!
De producten die ik besteld had waren vervangen door een soortgelijk product omdat deze niet aanwezig waren. Uiteindelijk zelf de winkel maar in gegaan en hetgeen wat ik had besteld gevonden en gekocht. Wat ik ook niet fijn vond dat ik na het aanbellen nog eens 10 minuten gewacht heb voordat er open werd gedaan. Al met al denk je dat je met een bestelling sneller klaar bent , maar dit was niet het geval.
Alles verliep soepel. Niks op aan te merken.
Is altijd goed
Het is fijn om bij de Plus te bestellen. Deze keer waren er meerdere dingen helaas niet op voorraad, er is dan wel vervanging maar toch is dat 2e keus. Dat vind ik een nadeel. Ook versproducten zoals een zak veldsla hebben een korte houdbaarheidsdatum, dat is niet praktisch voor ons aan boord als ik voor een hele week bestel. Daarom wijk ik regelmatig uit naar de Dirk vd Broek. Maar dat doet niet af aan de service van Plus, die is geweldig goed.
Bezorgers zijn vriendelijk op een enkele na.
Aardig personeel . Super service