Altijd op tijd thuisbezorgd en vriendelijke bezorg(st)ers .
Prettige manier om via de app boodschappen te bestellen.
Zoals gewoonlijk heeft Plus Andriessen een fantastische service. Net met een (kleine) klacht gebeld, maar wordt meteen opgelost. TOP!!! Heel blij met mijn buurtsuper PLUS ANDRIESSEN
De laatste tijd komt het te vaak voor dat een artikel dat ik heb besteld er niet is of verkeerd, dit ervaar ik als erg vervelend. De bezorging is overigens altijd prima en vriendelijk
Ik vind het fijn dat Plus veel A-producten kan leveren tegen een goede prijs. Bezorgservice is goed en klantvriendelijk.
Na in ochtend nog contact te hebben gehad met de vraag of ze echt voor 16 uur zouden bezorgen( feestje). Dit werd gegarandeerd. Om 16.30 uur maar eens bellen waar ze blijven. Ik krijg als antwoord dat ze hopen dat de bezorger er over 45 min is!!! Bizar. En dat terwijl het tussen ,14-16 uur bezorgd zou worden. En dan ook nog de bevestiging dat ze absoluut voor 16 uur aanwezig waren. En dan heb ik het nog niet over het feit dat niet alle produkten die ik had besteld op voorraad waren!! We waren al bijna gestopt met fysiek boodschappen doen bij deze plus door verschillende redenen .Dit zorgt er niet voor dat ik van gedachten hierover verander.
Fijne winkel Fijn personeel die bezorgen Dank jullie wel
Alleen de app is niet altijd op to date. Veel dingen niet op voorraad.
Ik zoek mij regelmatig rot om mijn moeders bestelling door te geven Ik vind de app veel minder gebruikers vriendelijk dan die van AH
Vriendelijke bezorgers altijd.. heel behulpzaam.
Altijd de goede spullen en soms een alternatief, maar altijd prima!
De verse producten waren heel gauw op de datum, vooral de vlaaien, en nog die je niet besteld hebt maar als vervanging kreeg.
Vrijdagavond besteld en Zaterdag opgehaald. Super handig na een dag werken
Het is altijd fijn, om je boodschappen bij de Plus Den Hoorn te bestellen. Met je boodschappenlijstje opgeslagen op de site heb je in no time besteld. De bezorging is altijd door een vaste bezorgster en dat geeft een heel vertrouwd gevoel aan de deur. Heel erg blij mee!
Zeer duidelijk vanaf de bestelling tot de levering.
Heerlijk de boodschappen netjes thuisgebracht door vriendelijke mensen alles keurig verzorgd netjes gemeld als er afwijkingen in de bestelling zijn Een aanrader overzichtelijk te bestellen en aanbiedingen kun je meebestellen
Klantvriendelijk
Ik laat de boodschappen bezorgen. Dat kan tegen een redelijke prijs bij Plus. Ze zijn altijd binnen het afgesproken tijdvak. En als er een keer iets niet op voorraad is, dan bieden ze aan de deur een alternatief aan. Als je dat hebt aangegeven tenminste. Zodra de bezorger onderweg is krijg je een e-mail en kan je 'm volgen, zodat je een betere inschatting hebt wanneer hij/zij voor de deur staat. Ik ben er zeer tevreden over.
Heel positieve ervaring met de bezorgdienst van PLUS Koetsier. Altijd netjes, altijd op tijd en een goede kwaliteit prijs verhouding.
Bestelling is niet compleet. Er missen producten. Daarnaast heb ik een zakje verotte bonen ontvangen, die ik helaas heb moeten weggooien.
Snelle levering. Zeer vriendelijk personeel. Jammer dat als je regelmatig besteld er geen automatische korting is op bezorgkosten
Vriendelijk; klantgericht en behulpzaam.
Boodschappen uit ze korting misten, echter wel de volledige prijs betaald. Zelfs tot 5 keer aan toe contact opgenomen met de leverende plus winkel echter pas bij de 5e keer werd er opgenomen! Uiteindelijk wist een kassamedewerker te vermelden dat de bezorger vertraging had, geen punt maar gezien een telefoonnnummer bekend was hadden we een belletje verwacht. Levering was ruim 50 minuten te laat buiten het geselecteerde tijdslot. Al met al was ik liever zlef naar de winkel gegaan
Alles naar wens gegaan
Mijn ervaring is zeer positief, alles op tijd in huis, het sjouwen - door leeftijd steeds lastiger - is niet meer nodig! Ben erg blij met deze mogelijkheid.