Vertrouwd bestellen bij 'mijn' Plus Supermarkt, een tevreden klant.
Zoals altijd goed geleverd/bezorgd tot in mijn keuken en vriendelijke heren.
Fijn zo snel geleverd.
Alles keurig verpakt en de bestelling klopt hier altijd. Nog nooit een fout ontdekt op de kassabon als dat zo was zou ik dat zeker melden. Bezorging is ook heel netjes en sociaal.
Uitstekende service
Ik merk steeds meer dat de producten in jullie assortiment wel aangeboden worden maar bij bestelling niet in voorraad zijn kom ik pas achter als het bezorgd wordt de bakkersafdeling vleesafdeling bied dat dan ook niet aan als ik kijk bij ah die heeft wel alles Als dit mij meer gebeurd ga ik misschien wel veranderen van winkel mijn geld kan ik overal kwijt
Website en app prettig in gebruik, de levering is prima. Vriendelijk personeel en het tijdstip van leveren kan je zelf in de gaten houden.
Door mn beperking kan ik slecht de deur uit dus ik ben erg blij met de bezorgservice
Meestal tevreden bij online aflevering, maar vaak wordt niet gekeken bij opmerkingen wat ik daar vraag, zoals spaarkaarten voor de gratis zegels meegeven, of vergeten de vouchers mee te geven, wel jammer
goede ervaring producten niet altijd goed uitgezocht. kiwi daar kun je iemand zijn hoofd mee ingooien. cup a soup besteld ik krijg iets van maggi diegene die de bestelling pakt moet meer denken alsof het voor hem zelf is
Erg fijn
meeste artikelen voorradig, levering op afgesproken tijdstip, prijzen zijn redelijk. enigste minpuntje is, dat ze tegenwoordig plastic tassen gebruiken om de artikelen te verzamelen. beetje in strijd met plastic reductie
fijne bezorgers goed personeel.
Netjes op tijd de boodschappen bezorgd.
Ik bestel op maandag van de nieuwe week. De bezorging is op dinsdag Desondanks is het Amstel bier, dat in de aanbieding is,niet volledig ( 3 kratjes) te leveren maar slechts twee. Desgevraagd of het derde wordt na geleverd is het antwoord nee. de bezorging is gedaan en u heeft al betaald.
Binnen de opgegeven tijd. Zeer vriendelijke bezorger. Hij vroeg: waar zal ik t zetten? Ik zeg:zet maar in de gang. Zegt hij: mag ik t in uw keuken zetten? Ik wel heel zwanger maar heel vriendelijk!
het is niet te omschrijven, hoe goed het is en het wordt goed verzorgd
Fijne service, netjes bezorgd, zit goed in de kratten gestapeld, op tijd, snelle levering qua datum.
Nadeel bij de ontvangen boodschappen is dat het vlees en de vleeswaren zeer kort bij de houdbaarheidsdatum zitten.
Als een product niet aanwezig graag vervanging van het product.
Producten zijn vaak niet leverbaar. Krijg hele andere producten als vervanging. De acties kloppen daardoor niet. Bestelling komt op andere tijd dan aangegeven.
Aardige bezorging.
Snelle levering en goede service de producten die er niet bij zaten werden na een uur ook bezorgd. Net jes gebeld door medewerkers plus en de bezorger.