Altijd goed geleverd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Deze keer vrijwel alles uitgeleverd wat besteld werd.

Vorige keren wwerd een groot deel van de bestellingen niet geleverd want "niet in voorraad". Heel vervelend vond ik dat, omdat ook geen nalevering kan plaats vinden bij uw Plus.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet geleverd en geen contact kunnen krijgen

Ik had een bestelling geplaatst en die zou 2 dagen later tussen 4 en 6 uur 's middags geleverd worden. Uiteindelijk kreeg ik een notificatie dat ze onderweg waren. Uiteraard ben ik op dat moment gaan wachten zodat ik klaar zou staan om de bestelling in ontvangst te nemen. Enige tijd na 6 uur keek ik voor de zekerheid op de bestelling tracker en wat bleek, de bezorger "was al langsgekomen" terwijl ik zeker weet dat dat niet zo is. Daarna heb ik ze tot 3 keer toe proberen te bellen maar ze hebben elke keer niet opgenomen.. erg vervelend

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bijna de helft van mijn bestelling is niet geleverd

5 artikelen (van de 11) waren er niet, precies de dingen die in de aanbieding waren. Echt heel slecht.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd tevreden met het bestellen van de Plus, ze bellen altijd als iets niet op voorraad is of niet in hun assortiment zit.

Weer niet

De vorige keer had ik een tray Red Bull zodat de bezorgkosten gratis zouden zijn. Bij levering was die er niet bij. Helaas.. niet op voorraad.. dus geld ging niet naar producten maar de bezorgkosten. Toen ik aangaf dat ik toch het blokje “vervangende producten “ had aanstaan werd er een beetje pissig gezegd “ja mevrouw.. er is niks vervangends voor Red Bull” Anyway.. was niet blij met hoe het ging. Vandaag weer bezorging. Ik had 5 flessen wasmiddel voor de prijs van twee. Had wasmiddel nodig.. dringend. Niet erbij vandaag. “Helaas niet op voorraad” dussss.. moest ik me alsnog aankleden en naar de winkel voor wasmiddel. En weer geen vervangend product. Ik bestel wasmiddel omdat ik dat nodig heb. Dus toch naar de winkel terwijl ik juist laat bezorgen op een vrije dag om niet naar de winkel te hoeven. Wat heeft het anders voor een zin. Zou toch fijn zijn als iemand dan even zou bellen zodat je kunt overleggen wat te doen. Het ging me nou net vooral om dat wasmiddel. Kortom.. niet blij met hoe dit gaat.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Ervaring is goed.

geweldig

keurig en nette bezorging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

altijd op de afgesproken tijd bezorgd

Mijn bestellingen altijd goed verzorgt. Ook een als een product niet aanwezig is, dan komt er een alternatief artikel.

Heel tevreden

Altijd op afspraak hier

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Top service!!

Na probleem met de app super geregeld door mw. Hofland. Boodschappen zijn vandaag binnengekomen

het is goed gegaan

Top geregeld

Flinke bestelling voor een weekend weg met groep vrienden. Er werd vooraf gebeld hoe laat ze konden bezorgen, heel prettig. Artikelen die niet voorradig waren zijn netjes vervangen door een soortgelijk artikel.

Geweldig1

Overzichtelijke site en een gemakkelijke bestelproces. Erg vriendelijke en hulpvaardige service/bezorger (Linda)... Top!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede producten, prima prijs, en goede en beleefde bezorging.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes op tijd. Vriendelijk. Precies zoals het hoort.

vlotte levering

bestelling in goede orde ontvangen en een vriendelijke bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ondanks de aanbiedingen zeker niet goedkoop maar wel een prima service.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

zonder fouten en op tijd; wat wil je nog meer?

klant is tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd goed geregeld ,inclusief de alternatieven

Zeer positief

Goed, ik blijf klant.

Bijna volmaakte app. Vriendelijk en to the point. Uitstekend assortiment.

Altijd goed

Ik bestel al een paar jaar online het bevalt uitstekend

Top Service

Top service, top personeel.

Super service

Als ik een cijfer kan geven is de service een dikke 10

Bezorging top, producten flop

Alles rond de bezorging gaat super, ook de tijd wanneer de bezorger komt aangegeven in live track en trace is echt fijn. Bezorgers zijn vriendelijk en meedenkend. Wat betreft de boodschappen zelf: het gebeurt zo veel dat producten niet voorradig zijn, dat is jammer. En eerlijk, dat is al zolang Plus in Barneveld is. Ook de versheid van producten laat te wensen over, het is eerder regel dan uitzondering dat er beschimmeld of beurs fruit tussen mijn bestelling zit.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht