zijn 2 x geweest, artikelen waren er niet, of teveel, zoals brood, eieren, bloemen, bananen enz''niet afgerekende artikelen,wel alles betaald, maar kon volgende x pas afgerekend worden. Wer 4 x verbroken aan de telefoon, heb 5 mensen bij U gesproken, Luuk,Mies, Kimberley, Sven, Matheus. Heb 6 x gebeld. Diepvries tas zo meegenomen, krat mocht ik inleveren werd gezegd, nee mocht niet!!!!!!! Ben 80 jr, ziek, lig op bed, en had veel moeite met de boodschappen bestellen, Had hulp bij 't stellen van jonge man. Ben er heel verdrietig over, Groet Oma Janneke telf. 0570785019
Door mijn ziekte ( terminaal)zijn de boodschappen net netjes op het aanrecht gezet grote compliment voor deze nette manier van aanspreken met de manier van omgang kwart om voor herhaling vatbaar
Altijd vriendelijk personeel, altijd snelle leveringen. En nooit een lege koelkast met deze super toffe snelle zending. Ik zeg een dikke 10 plus
Altijd goed geleverd en worden Altijd gebeld voor een alternatief product als er iets niet is
Goed fijne medewerker die komt brengen keurig geregeld
Dat heb ik hier beneden bij "de volgende punten" aangegeven.
Bestelde producten niet geleverd, waaronder al mijn boterhammenvlees.
Toen wij aankwamen stond alles al netjes gekoeld klaar! Erg prettig!
Bezorger netjes en vriendelijk.
Wat ik minder vind is dat ik, wat ik bestel, niet altijd krijg. Sommige artikelen zijn niet voorradig, maar welke dat zijn kan ik niet zien. Zoals bijvoorbeeld afgelopen week. Een week van tevoren mijn bestelling geplaatst voor mijn verjaardag, en verschillende hapjes waren niet voorradig. Zo’n grote bestelling voor een verjaardag zou van tevoren gepland moeten worden, dat jullie niet mis grijpen en ik ook niet. Heel lastig om op het laatste moment nog naar een andere winkel te moeten gaan.
Tot op heden geen spijt van de keuze!
We zijn zeer tevreden met de service. Als er al een keer iets niet helemaal goed is, word dit direct oogelost De chauffeurs zujn vriendelijk Blij dat het zo kan
laatste 4x steeds iets verkeerd
Als jezelf even niet in staat bent om boodschappen te doen is dit zo fijn dat het bestaat!!
Het schijnt echt moeilijk te zijn boodschappen in te pakken. Of de juiste producten mee te geven. Producten ontbreken of het verkeerde gewicht{vlees, of kapot. Maar wel op de kassabon. Na een telefoontje wordt het wel goed opgepakt, maar het personeel wat inpak of bezorg zou misschien iets meer bezig moeten zijn met hun werk inplaats met andere dingen. Producten zijn prima maar door de bezorgers/ inpakkers ben je geneigd over te stappen. De voldoende is alleen omdat als je belt met een klacht dat het serieus wordt opgepakt.
Al een paar maal bestelling gehad die dezelfde dag vervalt Als alleenstaande kan ik geenvolledig brood op waarvanvervaldatum dag van levering is
1e keer online, prima
Het wordt steeds minder weer drie maaltijden niet daar wordt ik niet blij van
Ik ben goed gehopen en daar ben ik blij mee, hele aardige mensen die bij plus werken!
Plus is een prettige supermarkt. Natuurlijk gaat er weleens iets verkeerd, maar dan is er altijd d.m.v. contact een oplossing die voor alle twee tot tevredenheid leidt Uit ervaring: toen het "opspringen stond" gaf dat contact en rustig spreken de beoogde oplossing Nog steeds is mijn advies: er is volgens mij maar èèn goede supermarkt en dat is PLUS
Ik bestel graag mijn boodschappen bij de plus. Maar wat ik wel irritant vind is dat de app zeer slecht werkt. Ik heb hem al een aantal keer verwijderd en er weer opgezet, maar helpt niet. Daarom altijd via de site bestellen.
prima ervaring heel vriendelijke mensen.Bezorging ook heel goed.
Goede ervaringen