Tevreden

Altijd netjes op tijd, wordt altijd overlegd over eventuele vervangende producten, vriendelijke bezorgers.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Dit is echt de laatste x

Weer zo veel producten niet op vooraad en dus maar gewoon zonder overleg er andere producten in gestopt. Zit ik dus met 14e aan koffie die ik niet drink. Een bak fruitpunch die bevroren is en dus weg kan gooien. En ga zo maar door......

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, behulpzaam en fijn bezorgd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wij hadden een grote bestelling gedaan 2 weken geleden omdat wij in Ermelo een huisje hadden gehuurd voor een familieweekend. We konden de bestelling afhalen en zo in de auto laden, dat was super geregeld. Ook werd ik die middag gebeld dat de bestelling opgehaald kon worden. Het enige verbeterpuntje wat ik door wou geven, is dat er iets beter op de houdbaarheidsdatum gelet kan worden. Wij hadden bijvoorbeeld 6 kannen biologische melk, de helft was al 1 dag over datum. Nu hebben we dit gewoon gedronken omdat het verder geen kwaad kon, maar verder was alles top!

Gehakt

Ik vraag gehakt, krijg runder vinken. En 3x salade of yoghurt bakjes voor 5 euro, krijg er 2 en losse frambozen. Maar dus niet 3 voor 5 euro .

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ideaal als je zelf ff geen boodschappen kunt doen.

Super service

De bezorger is een super aardige jongeman hij heeft mij heel goed geholpen

Heel fijn!

Dat je boodschappen worden gebracht is heel fijn! De bezorger is altijd aardig!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

aardige bezorger, vers producten kunnen beter

Bezorger erg aardig en attent. Zet alles netjes binnen. Vers producten kunnen beter. Houdbaarheid van korte duur, terwijl ik bestel voor hele week. Dit ook apart aangeef, vlees van slager graag zo lang mogelijk houdbaar heb. Dit vaak binnen 1 of 2 dagen op moet. Als ik voor 3/4 dagen vlees heb besteld. Ook groentes/ fruit niet altijd de mooiste. Soms appels met deuken/ rotte natte paprika’s en de prijzen zijn niet mals 2,59 voor 3 paprika en dan nat in de zak. Maar fijn dat we slager/bakker en boodschappen in een keer kunnen laten bezorgen door onze locale supermarkt.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

alleen prachtige actie sparen voor een dagje uit. vink ik aan ja en dan krijg ik geen voucher.dat is jammer

Vriendelijke bezorgers

Goede producten, keurig bezorgd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima bezorging, op.tijd,netjes ingepakt, alles was voorradig en vriendelijke behulpzame bezorger, in 1 woord top!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bijna altijd goed voor elkaar!

Bijna altijd tevreden, alleen wordt er niet naar opmerkingen gekeken en werkt de track en trace niet naar behoren.

geweldig

Helemaal prima, heel fijn deze mogelijkheid, vooral voor ouderen zonder auto een uitkomst! Kwaliteit ook goed. Steeds meer biologisch aanbod, ook fantastisch!

Aanbiedingen niet geleverd

Zijn van Jumbo naar Plus overgestapt omdat te vaak bepaalde producten er niet zijn .Lees aanbiedingen of wekenlang geen erdinger bier. Helaas kan Plus ook veel niet leveren,met name de aanbiedingen zijn er niet. Moet ik alsnog de winkel in omdat er veel boodschappen er gewoon niet zijn. Word er niet blij van.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Dit was voor mijn de eerste keer dat ik bestelde.het is een hele uitkomst. Goede dienst. Vriendelijke man En voor herhaling vatbaar.

Beste service

Super service

Prima op tijd aardige bezorger en goede kwaliteit

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Correcte bezorging met een zeer fijne bezorger.

Zoals boven reeds gezegd is de bezorging uiterst correct en wordt deze als zeer vriendelijk ervaren. Ook is het tijdstip van de bezorging steeds conform de vermelding van de routeaanwijzingen die je online binnenkrijgt. Samengevat uiterst tevreden met de bezorgingen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed Verzorgd en op tijd geleverd

Altijd netjes en vriendelijk qua afhandeling

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Redelijke site, uitstekende bezorging.

Af en toe is er een ondeugdelijke link vanuit de folder. Soms is een artikel moeilijk(er) te vinden, omdat de categorie soms onlogisch lijkt (maar dat is soms ook in de fysieke winkel het geval ;)

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden De bezorgers zijn heel vriendelijk en behulpzaam De producten (ook wanneer ze in de reclame zijn) Zijn erg lekker . Wat ik ook erg prettig vind . Is de drogist bij de winkel Dus je ziet het ook hier in de straat en wijk. Alleen de Plus busjes

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Teleurstellend

Artikel is niet leverbaar, maar staat wel online

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooie winkel ga er altijd naar toe

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht