Wat wij bestellen wordt prima geleverd en als een artikel niet aanwezig is wordt er een alternatief geleverd Wij zijn zeer tevreden. Hoogachtend Han Hassink.
Veel artikelen van een ander merk
Keurig op tijd, 1 artikel niet voorradig. Geen probleem. Ik ben vergeten de aktiezegels aan te geven, ben binnenkort toch in de buurt, haal ik ze dan op.
In de winkel wel netjes opgelost door het te mogen omruilen voor het zelfde artikel.
alleen geen alternatief voor wc papier
Ik vindt een hele goeie service online boodschappen doen
Helaas heb ik geen gratis zegels bij mijn bestelling mogen ontvangen, dit is helaas niet de eerste keer dat dit gebeurd.
Altijd mooi op tijd, vriendelijke bezorgers/bezorgsters. Als er een product niet op voorraad is wordt er netjes een vervangend product toegevoegd.
Nooit geen problemen, altijd netjes op tijd
Nvt
Tevreden
Altijd tijdig bezorgd, vriendelijk personeel, goede producten, maar niet de goedkoopste.
Vanaf de eerste week corona bezorgd de plus bij ons de boodschappen. En nog steeds even positief over de plus.
Ik had 5 flessen slasaus besteld maar 2 gekregen
Service is prima, alleen houdbaarheidsdatum van vers producten is soms erg kort!!!
iedere vrijdag zit alles netjes in het krat, wordt het prima op tijd geleverd en is eigenlijk bijna alles wel leverbaar, behalve dan misschien iets uit de reclame, maar ja, dat is logisch als de aanbieding maandag ingaat. ik ben tevreden klant, een beschadigde levering mosselen werd vergoed door gratis tulpen bij de volgende levering.
De berging is prima. De bezorger is vriendelijk. Is steeds vaker dat de bestelde producten er niet zijn. Zeker aanbiedingen zijn vaak op. Ook is de houdbaarheidsdatum een probleem. Als ik verse producten bestel en die zijn maar houdbaar tot op de dag van bezorging dan is dat niet fijn. Zeker niet met vlees. De boodschappen zijn bedoeld voor meerdere dagen, dus daar zit zeker een verbeterpunt.
Over het geheel genomen kloppen bestellingen vrijwel altijd; groente en fruit zijn vers. Servise is uitstekend!
Goed op tijd geleverd. Bijna alle boodschappen waren er. prima!
Bezorging makkelijk te volgen. Bezorger zet de boodschappen neer waar je wilt. Alles netjes verpakt. Jammer, dat je als single geen kleinere porties kan bestellen. Groente is vaak te veel.
We zijn heel tevreden over de online bestellingen bij Plus. Heel klantvriendelijk en goed overzichtelijk.
Ik ben heel tevreden over personeel Plus Geleen. Alleen de houdbaarheid verse salades laat te wensen over. Je eet niet de eerste dag alle sallades op.
ze zijn heel attent door te bellen bij artikelen die er niet zijn over een alternatief en letten goed op de verlopen datums
Groente en fruit is beperkt houdbaar