Heerlijk dat het thuis wordt bezorgd vriendelijke mensen en je weet altijd hoelaat ze er zijn
Niet goed niet slecht
Producten zijn niet altijd vers of verlopen of schimmel op of datum van vervallen is al naar 2 dagen!
Goede en fijne bezorging ,Toppie
Vorige week werd er iets meegegeven wat ver over de datum was. Dat zou dan de volgende dag omgewisseld worden dus moest ik de aangegeven periode thuisblijven. Helaas kwam er niemand opdagen dus moest ik het zelf omruilen in de winkel. Wat daar tegenoverstond waren gratis bezorgkosren van deze week maar ook deze besrelling ging niet naar wens. Ik kreeg geen melding dat de bezorger onderweg was en heb toen gebeld maar dat lag volgens jullie aan de bezorger. Hij had geluk dat ik thuis was aangezien ik een pup heb die regelmatig naar buiten moet en ik dus niet continu thuis kan blijven. Heb dit gemeld als antwoord kreeg ik dat hij het gewoon had doorgegeven maar dat een andere klant ook al de melding had gehad.ik vind dit ecgt heel vervelend dit omdat een richttyd fijnen handig is zodat je weet of je idd de hond nog kan uitlaten. Ik hoop dat de volgende besrellingen beter gaan. De eersre bestellingen als nieuwe klant totaal geen op of aanmerkingen ging prima alleen de laatste 2 waren prut. Gr Esther
Zat 1 foutje in de bestelling maar ach we maken allemaal foutjes niets menselijk is ons vreemd.
Goed en vriendelijk
Ik laat mijn boodschappen vrijdags komen, zodat ik het voor het weekend binnen heb! Het personeel is heel vriendelijk en goede service, Ze willen het desnoods nog naar binnen dragen mocht het nodig zijn heel heel tevreden.
Service van plus Droste uit Vasse is altijd goed. Vriendelijk personeel en denken goed met je mee als een artikel niet op voorraad is.
Al jaren bevalt mij dit uitstekend een keer in de week alle bood schappen heerlijk vanuit mijn stoel
Waardeloze bestelservice zelfs geen ster waard maar dat kan natuurlijk niet volgens systeem
Heel blij met de bezorging
Wat een comfortabele manier van boodschappen doen! Makkelijk via d website of de app bestellen, bezorgtijd selecteren en aan de deur afrekenen met pinpas. Zo simpel kan het dus zijn. Enige nadeel is dat je niet zelf de verse koel producten kunt uitzoeken met de langste houdbaarheidsdatum, zelf niet de mooiste stukken fruit en groente kunt uitkiezen. Ook de hoeveelheden bij appels en peren bleken 1,5 maal zo veel als ik had besteld. Ik bestel één kilo van beide en niet 1,5 kilo van beide! Dat zal ik volgende keer explicite vermelden! Maar al met al dik tevreden over de bestelling en bezorging!
Theo de bezorger is altijd op tijd en vrolijk. Belt als er een product niet op voorraad is. Zet de kratten fijn binnen in de garage.
Het gemak van thyisbezorging en de wetenschap dat je kwalitatief goede producten krijg. Fijne service van Olus!
Boodschappen worden op tijd bezorgd. De kratten zijn doorgaans goed schoon. Ik vind trouwens ook dat de klant ze weer schoon mee terug moet geven als er wat vuil in zit. De verse producten zijn doorgaans oké, een enkele keer zit er een mindere tussen. De kratten zijn ruim ingepakt, geen producten die in de verdrukking komen. En de app is heel gebruiksvriendelijk. Dus een zeer tevreden klant.
Ik heb het zo fijn bij jullie bestellen gaat altijd goed
Super leuke en kwalitatief personeel. BEZORG NIET IN AKKRUM ???????
Prima verzorgd
Lekker op tijd. Nu hoef ik zelf niet met d3 zware dingen te sjouwen
Bestelling is bezorgd vriendelijk personeel
Service van onze Plus-Supermarkt is prima. Ga zo door..!
Aardige bezorger, goede producten
Een prettige winkel altijdbezorgen bij Martin panis
Ik bestelde gourmetvleespakketten en alles wat verder nodig was voor een gourmetavond voor 17 personen, omdat ik die dag een personeelsfeest had. Een klein uur voordat ik het op zou halen werd ik gebeld dat de pakketten niet binnen waren gekomen. Ik kon het wel een dag later krijgen, maar dan was het feestje al geweest. Het gevolg was dat ik vijf! winkels langs ben geweest, voor ik ergens anders wat vond, omdat gourmetspullen normaal alleen rond feestdagen te vinden zijn in de winkel. Daarom had ik het juist besteld. Voor mij nooit weer, omdat je er dus niet van op aan kunt...