Aangezien de Plus Giel te Culemborg wegens verbouwing 2 weken dicht is kon je online de boodschappen bij Plus Elbert van den Doel, Gorinchem bestellen. Aangezien ik gehandicapt ben en slecht loop was ik erg blij dat ik wel online boodschappen kan bestellen. Mensen die in Gorinchem of omstreken wonen en online willen bestellen raad ik zeker Plus Elbert van den Doel aan. Als de verbouwing in Culemborg is voltooid bestel ik daar weer online
Het moet gewoon mogelijk zijn om de kratten gelijk retour mee terug te geven. Je laat niet voor niets thuisbezorgen. Maar zo wordt je terug de winkel ingedreven. Ligt er echt aan wie de bezorger is. Je hebt er tussen zitten die gewoon niet hulpvaardig zijn en op dr klok staan te loeren.
slechte service
Je kan altijd bij ze terecht als er eens iets niet klopt
Ik wordt niet gebeld zoals meerdere keren is afgesproken als producten er niet zijn. En moet dan alsnog de deur uit om bij een andere supermarkt in mijn buurt deze producten te halen.
makkelijk te bestellen, mooi op afgesproken tijd geleverd, vriendelijke bezorger en behulpzaam
Normaal gesproken uitermate tevreden. Maar mijn ervaring met vooral vleeswaar is dat als ik die op vrijdag bestel een tht heeft van nog maar 1 dag en dat is wel erg krap. Daar kan beter op gelet worden.(bij zowel vlees als vleeswaren.) Ook kwetsbaar fruit laat soms te wensen over vooral aardbeien komen regelmatig gekneusd aan en moet bijna de helft weggesneden worden. Deze dienen niet onderin de krat te zitten maar boven in.
Goede service alleen veel producten altijd niet leverbaar
Zoals ik al zei,Angela doet het geweldig, altijd goed van humeur, en helpt geweldig. daar moeten jullie zuinig op zijn. Ik hoop dat jullie de Highway cola light behouden.
mijn ervaring met Plus: * fijn dat de boodschappen aan huis worden bezorgd * fijn dat men rekening houdt met de handicap. * fijn dat de website zo uitgebreid is * fijn dat je kunt profiteren van de aanbiedingen. * minder prettig is dat er nogal eens wat mankeert aan de bestelling: - te veel niet op voorraad - vergeten mee te nemen - geen juiste prijs. meer accuraat werken zo een hoop last schelen.
Ook gebeurt het regelmatig dat ik bij de opmerking schrijf, bij twijfel even bellen,gebeurt dit niet altijd. En wordt er iets vervangend bij gedaan waar ik het niet altijd mee eens ben. Het is een kleine moeite om even te bellen of ik het daar mee eens ben.
Heel fijn om boodschappen te doen bij de lokale ondernemer zonder zelf in de winkel te hoeven komen.
De grolsch beugel waren in de aanbieding bij de plus. Daarom heb ik daar 3 kratten van besteld op woensdag. Op de dag van levering kreeg ik een telefoontje dat het er niet was. Dit had in mijn ogen makkelijk voorkomen kunnen worden als de bestelling op woensdag al gecontroleerd was. Pluspunt dat er gebeld is en dat de bezorging netjes en goed was. Het antwoord van de bezorgservice dat plus er niets aan kan doen als iets niet geleverd wordt, viel bij mij niet goed. Ik denk hier anders over.
Ik had het nog niet eerder gedaan en bij googelen naar een bezorgservice kwam ik verschillende supermarkten tegen die afvielen: hoog instapbedrag, bezorgt alleen 's avonds, wachtlijst ... Tot ik er op een uit mijn eigen buurt stuitte die aan alle 'eisen' voldeed en ook nog eens een breed assortiment heeft. De eerste online bestelling verliep meteen vlekkeloos. Er werd gebeld op het moment dat er een telefoonstoring was en ik belde even met de winkel - waarop meteen de bel ging. De winkelmedewerkster was al even vriendelijk als degene die de boodschappen op mijn aanrecht neerzette. Top!
Vriendelijke bezorger iedere keer weer, redelijke aanbiedingen, jammer dat soms bij aflevering sommige artikelen die besteld zijn niet op voorraad zijn terwijl bestelling redelijk vroeg is gedaan.
De bezorger was zeer klant vriendelijk. Het was geen probleem om de krat gelijk mee terug te geven en de bezorgen heeft de boodschappen zelfs binnen gezet voor ons.
Niet fijn
Top.
Goed geleverd en keurig bezorgd
Wij hebben de boodschappen ruim op tijd besteld voor een schoolkamp. Veel producten waren niet op voorraad en zijn vervangen voor een alternatief product. Met als gevolg dat we in de problemen kwamen met voedselallergieen van kinderen. Zou top zijn als de volgende keer op tijd wordt begonnen met het samenstellen van de boodschappen, zodat we krijgen wat we besteld hebben. Mag ook wel voor een boodschappenlijstje van meer dan 700 euro.
Ik bestl al sinds de eersste coronagolf bij plus. Het assortiment is groot en er is een vaste bezorger. Bestellen gaat altijd goedben tot de dag voor levering kun je de bestelling nog aanpassen.
Goede bezorging
Top kwaliteit en goede zorgen
op zich tevreden met mijn bestelling, alleen bij de tapas zitten 2 artikelen die maar een paar dagen van de houdbaarheidsdatum af zitten en ik had sperciebonen besteld, deze waren voor meer dan de helft slap en verschrompeld.
Goede service, vriendelijke bezorgers. Altijd op tijd. Even een praatje ze zijn top!!