goede bezorger henk
Boodschappen keurig ingepakt Altijd op tijd en een vaste bezorger met een glimlach.
Elke week prima service nette bezorging ga zo door
Elke week komen ze op vrijdag de boodschappen brengen met een glimlach Erg blij mee!
Medewerkers en bezorgers zijn erg vriendelijk. Het valt helaas tegen dat ik voor de 3e week de aanbieding van de omo niet heb ontvangen ondanks de kortingsbon. Erg jammer. Vriendelijke groet Inge Kila
Het meeste was gelukkig op voorraad, maar jammer genoeg ontbraken er 3 maaltijden en 1 kwark. Maar dat is geen probleem.
Bezorging is op tijd, vriendelijke bezorger
Echt een hele goede en fijne service. Het even bellen van te voren, omdat ik mindervalide ben, was heel fijn! De hulp was perfect! Enorm bedankt!
Super vriendelijk personeel!!
Super goede levering heel leuk personeel heel behulpzaam ook
Mooi vervangende boodschappen gehad voor hetgeen niet voorradig was. Ook aan de juiste prijs.
Op mijn eigen moment online boodschappenlijst maken, afspraak voor ophalen (of brengen)in plannen, auto voor de deur en inladen maar. 10 minuten later ben je weer thuis.
De door mij bestelde producten keurig binnen bezorgtijdvak! Zeer attente jongeman die mij zelfs op de retourservice van alle merken statiegeld flessen attendeerde.
Groente gourmetschotel besteld, maar volgens jullie niet op voorraad, dus niet geleverd. Vervolgens ben ik een half uurtje later in de winkel en daar waren ze gewoon op voorraad. Beetje jammer. Verder alles naar wens
Bestel graag bij Plus Muijs, omdat er correct en op de afgesproken tijd wordt geleverd. Ben ook tevreden over de kwaliteit van de artikelen!
De communicatie over boodchappen en levering verloopt prettig.
1 pak pistolets was slecht verpakt waardoor ik 2 heb moeten weggooien omdat ze hard waren. De koffiemelk cupjes zijn veel te duur. Het ijs was ook te duur.
Is een hele fijne winkel met heel fijn personeel, wat meedenkt als je ze iets vraagt. Voor de app; misschien een mogelijkheid inbouwen zodat je voor jezelf wat aantekeningen kunt maken zodat je het ook als boodschappenbriefje kunt gebruiken voor als je zelf boodschappen wilt/kunt doen.
Super geregeld en goede service
Vriendelijke jongen die de bestelling heeft geleverd.Super.
Bezorging naar alle tevredenheid! Vriendelijke bezorger sjouwde de kratten zelfs naar de keuken. Heel fijn.
wij hopen gauw weer bij jullie boodschappen te mogen bestellen,alles klopt bij jullie een geweldige service,ook via de PC