Mijn bestelling was incompleet en er kon ook niet duidelijk gezegd worden of en wanneer de rest geleverd zou worden. Alleen dat ik de volgende dag nog maar eens zou moeten langskomen om te kijken of het er dan wel was. Volgende dag gebeld en toen werd uiteindelijk gezegd dat het product slecht leverbaar en niet op voorraad was.
Altijd Netjes Bezorg
2 kratjes kwa kosten 10 euro Vind ik overdreven en is niet vermeld Oftewel had ik niet verwacht. Heb 1 bestelling gedaan mag er 4 gratis leveringen hebben Na 1 bestelling al 2 kwijt Denk nieuwe telraam kopen Dus nu moet ik nog 1 bestelling doen om andere 2 gratis leveringen op te maken en die bagger kratjes in te kunnen leveren.
Wijn die vlgs reclame goed was, besteld Kwam keurig op tijd Maar was niet lekker dus maar Weggegooid
Geweldig en zeer vriendelijke bezorger l!
Product wat ik bestelde was er niet en ik wilde geen vervangd product. Ben er wel heel netjes over gebeld.
Mijn bestelde product om af te halen kon ik buiten het protocol om telefonisch makkelijk annuleren. Vriendelijke benadering.
De bestelde artikelen waren niet voorradig en kunnen komende vrijdag pas gehaald worden. Heb vaker gemerkt dat aanbiedingen niet in het schap staan. Vandaar nu een on-line besteld.
De bestelling stond weer super klaar.
Een keer of zes besteld ,iedere bestelling de nodige artikelen niet leverbaar zonder enige melding voorafgaand aan levering .Dus alsnog elders naar een fysieke winkel. Bij de laatste bestelling een vers stokbrood onder in een krat in stukken gebroken
Vlotte en correcte bezorging. Goede verse producten en regelmatig een leuke verrassing erbij.
soms is mijn bestelling precies wat ik heb besteld soms is mijn bestelling niet compleet vooral deze keer met de kerst
Heel fijn tot aan de deur! Vriendelijke bezorger.
Fijne winkel goede service
Ben al jaren trouwe klant voor om online boodschappen te laten bezorgen tot volle tevredenheid. Je kan zelfs hier dezelfde dag nog de boodschappen bezorgt krijgen en de bezorgers zijn zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk.
Boodschappen niet bezorgd omdat het niet op voorraad was helaas.
netjes en op tijd geleverd.
Heel veel producten bij aflevering niet beschikbaar Aflever window 2 uur maar geen updates zodra chauffeur onderweg is 2 uur gewacht 2 uur verspilde tijd
Gebeld met info en update van mijn bestelling!
Door een handicap erg moeilijk om boodschappen in de winkel te halen. Hierdoor is dit voor mij ideaal. Heel bijzonder dat de vrijdag na kerst "gewoon" alle bestelde boodschappen zijn bezorgd. Dat vind ik toch wel bijzonder
Op de eerste plaats een geweldige service dat ze op bungalowparken leveren. Echt vakantie, je boodschappen aan de deur bezorgd. We hebben een mooi huisje met een goede keuken met oven. ‘S morgens lekker vers gebakken broodjes. Ik had voorverpakte broodjes besteld, die hebben meestal een lange houdbaarheidsdatum. Helaas waren de bestelde broodjes niet op voorraad, dus een alternatief gekregen. Ook wel voorverpakt, maar dan veel korter houdbaar. Vrijdag geleverd en tot zondag houdbaar. 30 broodjes. Dat wordt dooreten. Dat gaat niet lukken met alleen een ontbijt. Dus nou moeten we toch nog boodschappen doen.
Ik ben blij met de manier waarop de mannen die voor mijn bestelling hebben gezorgd mij benaderde. Alleen was al de zuivel uit de bestelling hel krap op datum. Ik kreeg de bestelling op vrijdag 20 december laat in de middag binnen. De vanillevla had een datum tot de 25ste. De rijstepap tot de 26ste. Als je weet dat deze producten vaak 10 dagen datum hebben als ze in de winkel binnen komen (of zelfs nog langer), dan is 4 of 5 dagen heel weinig. De week hiervoor had ik bij Jumbo boodschappen online besteld en de zuivel die die daarvan binnenkreeg was zelfs nog langer goed dan wat er nu van de Plus gekomen was, en die kwam dus een week later. Daar ben ik erg teleurgesteld over. Want in totaal 5 liter zuivel voor een eenpersoons huishouden wat binnen 5 dagen op moet, dat lukt dus niet. Dus gaat er een deel verloren. Dat vind ik niet fijn. Ik hou niet van verspilling en ook gezien mijn butged vind ik dit moeilijk. Ondanks het vriendrlijke personeel ga ik niet meer bij de Plus bestellen. Jammer.
Mooi op tijd en op de afgesproken plek geleverd. Alle boodschappen ook aanwezig
helaas zoo enorm vaak besteld bij de plus, helaas is de bestelling nooit correct en doen ze er altijd maar wat anders erbij. maar dan kom je zelf (dezelfde dag) in de winkel en dan ligt het product wel in de winkel, is dit telkens omdat de werknemers geen zin hebben om goed te kijken of? baal er enorm van om dit te zeggen maar het is wel de waarheid.