Keurig verzorgd,alle producten worden geleverd.
Ideaal de service van de plus staat altijd op tijd klaar en zelfs de boodschappen worden in de auto gezet top .
Dank voor een goed assortiment en fijne service
Snelle services verse kwaliteit en klantvriendelijk
bestellingen altijd op tijd en bezorgers zeer vriendelijk
Ik wasverbaasd dat ik gebeld werd en er was iets niet leverbaar, maar ik kon een vervanger bestellen. Ik was verbaasd en dit vind ik een goede service. Dank je wel Plus Homeriskwartier.
De boodschappen worden tot in huis geleverd wat heel fijn is, aangezien ik niet heel mobiel ben. De bezorgster was op tijd en heel vriendelijk en behulpzaam. Fijne eerste ervaring!
Vriendelijk personeel
Mooie asperges, goede kwaliteit!
Goede producten Mooi op tijd bezorgd En grote voordeel van plus is dat als ik vandaag bestel het morgen bezorgd word Andere winkels moet je vaak dagen van te voren als bezorgdatum kiezen
Keurig en overzichtelijk verpakt en in keuken neergezet Wel Helaas.zoals overal veel duurder ,van. 70 naar ruim 90€ Suggestie….ik zou graag boven bepaald bedrag gratis levering krijgen Ik ben oud en woon alleen en kan NOOIT iets met die aanbiedingen voor gratis bezorgen ….veel te veel voor 1 persoon,diepvries vaak te vet etc.
Klantvriendelijke en gebruiksvriendelijke bestelapp zeer vriendelijke aflevering met toelichting en soepele aanpassingen
De aardbeienbavaroisvlaai zat een beetje klem en is nu ingedeukt... Gelukkig hoeven we het niet aan visite uit te delen. Buiten dat is allles als altijd helemaal oké.
Boodschappen zijn compleet zoals ik besteld had. Levering was keurig op tijd en de bezorgster was heel vriendelijk. Ga zo door!!
goede service ,vriendelijk .
Ik heb 2 verse vruchten sap besteld, ik kreeg er 1. Deze waren in de aanbieding 1+1 gratis, nu heb ik dus voor 1 fles vers sap € 2.29 betaald. Omdat jullie de andere niet in voorraad hebben ben ik dus de klos. Ook miste ik de kogelbiefstuk, nu moet ik toch weer de deur uit. Datis toch niet de bedoeling van t online bestellen en bezorgen. Jammer.
Altijd goed en attent!!
Aardbeien met schimmel er op Broccoli vrijwel geheel bruin Bleekselderij bruin Paar boodschappen in twee kratten. Alles had wel in één krat gekund . Heb dat zelf hier thuis geprobeerd en dat was gewoon te tillen. Maar wel €15 aan kratten rekenen. Dan heb je de gratis bezorging er wel uit. Jammer dit. Hier bestel ik niet weer.
Vaak heb ik dezelfde bezorger en deze is super vriendelijk en vrolijk! Daarom ook 4 van de 5 sterren. Wat naar mijn mening beter kan is dat ze vaak producten niet op voorraad hebben en dat ze de zegels tot nu toe iedere keer of helemaal vergeten erbij te doen, of te weinig. Dit komt denk ik omdat ze alleen kijken naar het totaal bedrag en niet naar acties waarbij je extra zegels krijgt.
Bezorging op de afgesproken tijd, netjes verzorgd afgeleverd, vriendelijke en behulpzame bezorger.
Goeden winkel alles is vers wat je besteld goeden service
Zonde, sinds de overstap van de concullega hebben we meerdere malen gehad dat we zaken wel konden bestellen maar deze uiteindelijk niet geleverd werden. Daarnaast zijn de leveringen vaak incompleet en werden ze in meerdere keren bezorgd..