goed verzorgd

goede artikelen nette bezorging, ben tevreden !!

Aanrader

We hebben nu vier keer besteld bij Plus en alles was iedere keer perfect in orde. De producten zijn vers en van goede kwaliteit. De bezorgers zijn aardig en op tijd. Al met al een aanrader!

wereldmensen de bezorgers

Door weer en wind ze brengen de boodschappen,In een hittegolf geen probleem,zonder auto ben ik nergens dus iedere week komen mijn lekkere hapjes snoepjes en drinken.Zonder kan ik niet meer.En de prijs?Ik ben goedkoper uit dan elke dag de winkels in gaan. Ik ben heel dankbaar dat dit bestaat.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer Vriendelijke bezorging Helaas assortiment niet compleet, mist nog veel.

Geen communicatie

Ik had 3 zakken van 1 kg paasei besteld voor 4,99 p.s. Deze was niet meer voorradig. Er is niets gecommuniceerd hierover. Vervolgens kom je om de bestelling te halen wordt het daar verteld en zeggen ze ja het was er niet. Alternatief: 6 zakken van 500gr voor 3,99 p.s.! Ik vind dat geen goede oplossing. Ik als consument kan er niets aan doen dat het niet voorradig is, maar het wel kan bestellen. Naar mijn mening hadden ze dan die 6 zakken moeten aanbieden voor dezelfde prijs als de 3 zakken. Oftewel voor €14,97 totaal.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

perfect

100/100 blij

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Iets anders geleverd dan besteld

Ik had twee lekker sapjes uitgekozen 1+1 gratis maar ik heb twee andere smaken ontvangen. Heel jammer dit. En de aioli is nog maar tot 5-2023 goed.

Zeer goede service

Snel en netjes bezorgd en de bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

bezorgd wat ik heb gevraagd op dag en tijd die ik heb gevraagd

prima ervaring met de bezorgdienst van deze PLUS

Goede ervaringen

Foutieve afspraak keurig opgelost.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

PLUS is ook on line een prima winkel .......

Ik winkel altijd met veel plezier bij de PLUS Musis Kwartier in Arnhem is online erg prettig om daar te winkelen en het contact met de medewerkers is altijd prima. Men is altijd vrolijk en vriendelijk daarom vind ik het persoonlijk ook erg jammer dat dit filiaal ophoudt met de online bestellingen ....... erg jammer, want de PLUS is elke avond nadrukkelijk aanwezig in de reclame blokken met mooie spotjes.

.....

PRETTIGE BEZORGING

ALTIJD KEURIG GELEVERD, HELAAS TOCH REGELMATIG ARTIKELEN NIET LEVERBAAR.

Een super geweldige supermarkt

Meestal is alles aanwezig en vooral: de medewerkers herkennen mij zelfs in Dommelen als ik een keer wissel tussen Luyksgestel… warm, hartelijk en vriendelijk. Leuke acties ook. Top!

Prima geregeld

Ga ik vaker doen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Hoe tevreden ben jij over de volledigheid van jouw geleverde Paasboodschappen? N.v.t.

Makkelijk en simpel bestellen via app Makkelijk ook bezorger te.volgen wanneer hij.er ongeveer is.

Goed en op tijd

Netjes bezorgd!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De eerste keer laten bezorgen. Ben er erg blij mee. Vriendelijke bezorgster, geen tijd kwijt in de supermarkt. Ga ik vaker doen !!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Al vaker aangegeven niet verhoort.

Geen breng bedrag van 8,50 . Is veel te duur het is allemaal al duur genoeg en als je 91 en 86 bent is het niet meer zo gemakkelijk om het eind te lopen en dan ook nog met vele boodschappen. Mijn voorstel is 3 euro moet voldoende zijn bij zo veel klanten die het moeten laten komen.Dit is al meerdere keren aangegeven maar men trekt zich niets van de OUDJES aan. jammer maar waar."……………….maar wie weet worden jullie toch nog wakker !!!!!

Over het algemeen tevreden

Tevreden en op de juiste tijd bezorgd. Ik heb alleen aangegeven geen alternatieve producten te willen ontvangen en deze werden toch geleverd.

Super snelle levering

Top Alleen de broden en de witte broodjes waren geplet

Blij met de boodschappen

Vriendelijke bezorger

Super!!

Super goed mocht er iets op zijn doen ze er iets anders voor in de plaats voor de zelfde prijs toppers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Geweldig gemak voor oudere mensen , zeer zeker!

Geweldig en correct geleverd en gebracht !

2 keer op rij moeten betalen voor een krat die niet geleverd is

Helaas is het nu 2 keer voorgevallen dat ik heb moeten betalen voor een krat, ondanks dat deze niet bij de levering zat. De eerste keer is opgelost, maar de tweede keer werd mij aan de telefoon gezegd dat er een notitie van zou komen en dat ik het aan de bezorger moest laten weten, maar die heeft er geen geld vanaf gehaald omdat er dus geen notitie is gemaakt.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht