het is prima.
Ik vind de vervangende artikelen zwaar teleurstellend. Omdat de gourmet aanbiedingen er niet waren werd ik gebeld of de gourmetschotel ook akkoord was... ik dacht voor hetzelfde bedrag dus gaf akkoord en krijg de originele prijs berekend en de datum staat op morgen... Tevens waren de zoute rijen van haribo er niet en ik kreeg dragibus haribo snoep geleverd... de kids hebben het geprobeerd maar vinden dit verschrikkelijk vies en ik ook eerlijk gezegd. De spitskool is tevens de kleinste die ik ooit gezien heb. Al met al teleurstelling. Met vriendelijke groet, Angélique Klaassen-Verhaar
fijne winkel vaak dezelfde bezorger en altijd mooie verse producten Wil ik iets niet is dat geen probleem, ze nemen het retour mee, toppie
Aanrader
nvt
Een geweldige servie, zowel qua produkten als de vlotte levering.
Ik ben super blij dat ik hulp krijg bij het inruimen van de boodschappen. Mij lukt het zelf niet helemaal door mijn handicap van mijn invaliditeit. Dus ik ben super blij met de bezorgers van de Plus. Ze verdienen een dikke 10.
Ik heb alles ontvanger wat ik had gekozen
Bezorger belde netjes op om te vragen of hij eerder mocht langskomen. In de afgesproken tijd was hij er!
Netjes op de afgesproken tijd .
Heel handig om te bestellen als je zelf niet zwaar kan tillen.
Meer dan super.......
Het is fijn voor mensen die thuis werken dat je kan bestellen
Mijn besteld artikelen waren er niet en ook niet bekend dus eind helemaal voor niets gereden
Snelle levering. Goede producten
Weer prima voor elkaar
Prettige bezorger
Fijn vriendelijk personeel
Vriendelijke bezorging
Missen vaak producten ,vaak aan de datum en vaak niet fijn alternatieven .
Ik vind dat er beter op de houdsbaarheids datum gekeken mag worden ik had bv zalmrolletjes met houdbaarheid tot 01-04-2023 terwijl ik het 31-03-2023 om 17.00 binnen heb gekregen vind ik te kirt aan datum en zo heb ik nog wat artikelen die dat hadden
Alles netjes bezorgd, niets beschadigd of ontbrekend. Over het algemeen ook een prima houdbaarheidsdatum. Vriendelijke bezorger Enige minpuntje was dat er een andere smaak sultana bij zat dan besteld. Er werd vanuit gegaan dat die ook prima was, zonder hier naar te vragen
Fijne winkel vriendelijk personeel goede service
Aardige bezorger. Nette levering. Klantvriendelijk