Wel goed behalve groente en fruit

De bestellingen zijn wel goed behalve groente en fruit.

Vervelend

Na 5x iets te hebben besteld bij plus (want vandaag besteld morgen in huis vind ik top!), moest ik 5 van de 5 keer alsnog naar de winkel omdat er veel producten die nodig waren voor het diner niet aanwezig waren in de winkel. Betaal je €6,- bezorgkosten en moet je dezelfde dag alsnog heen.. Geen plus bezorging meer voor mij helaas..

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?
  • Hoe tevreden ben jij over de volledigheid van jouw geleverde Paasboodschappen? N.v.t.

Krijg niet wat ik vraag Heb 8 half brood bestellen maar er zitten 2 heel brood bij

Kan beter

Moet elke keer bellen omdat er iets fout is gegaan

Belangrijkste niet geleverd

Speciaal gebeld voor 1+1 aardbeien die er verkeerd in stond, zou erbij geleverd worden. Helaas niet gelukt, en aan de deur pas geconstateerd dat aantal belangrijke items niet op voorraad waren? Gisteren besteld terwijl winkel dicht was en werd niet aangeven dat het niet op voorraad was. Jammer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorging was prima maar div. slechte artikelen

De bezorger was netjes op tijd en ook vriendelijk, maar de staat van sommige artikelen was treurig. Ik bestelde gevulde eitjes maar deze lagen ondersteboven in de krat, waardoor de vulling tegen de verpakking was uitgesmeerd. Dit waren ook niet de eitjes die ik besteld had, deze waren niet op voorraad, dus heb ik ze mee terug moeten gegeven. Een desert met slagroomtopping had hetzelfde meegemaakt, ondersteboven in de krat en oorlog in het kuipje. Er zat een bakje skyr bij dat een dag over datum is. Wegens medische redenen wordt mij het consumeren van artikelen over datum ten strengste afgeraden, en ik vind het ook echt niet netjes dat de datum van het artikel niet gecontroleerd is geworden. Ik bestelde ook druiven maar die waren al langzaam in rozijnen aan het veranderen en een geschilde ananas waarvan de verpakking niet goed geseald was en sap over de rest van mijn boodschappen geknoeid had. Beetje jammer.

Gemak

Het gemak door Plus geleverd dient de mens

Geweldige service

Altijd netjes op tijd. Aardige bezorgers en verse producten

goed genoeg

goede kwaliteit bezorging, kwaliteit artikelen goed,soms beperkte levering.

netjes op tijd bezorgd.

Goede producten.

goed en snel

vriendelijke bezorgers, goede uitleg bij ontbreken artikelen. altijd vriendelijk te woord gestaan

tevreden

sevice zijn goed,alleen de opmerkingen worden genegeerd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en snelle levering (op tijd). Komt wel regelmatig voor dat producten niet op voorraad zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima levering, nette uitstraling van de supermarkt

Levering wordt netjes aangekondigd met een tijdslot van 2 uren. Er zit in de site nog wel een fout dat het al geleverd lijkt voordat het er daadwerkelijk is. De bezorger was vriendelijk, en had zelf al geconstateerd dat het krat bier niet in de bus stond. Dat is later op de middag na geleverd door dezelfde bezorger.

Weer brood vergeten

Op tijd en bijna compleet. Helaas was weer niet al het brood aanwezig. Werd gelukkig snel opgehaald door de bezorger.-

Slechte klachtenafhandeling

Korting misgelopen doordat één van de drie artikelen niet leverbaar was. Geen probleem, maar had alsnog graag van de korting gebruik willen maken en het verschil bij willen betalen. Hier werd niet op ingegaan, korting wordt een volgende keer wel verrekend. Hiermee is de klacht op dit moment dus niet opgelost, pas als ik een volgende keer weer bestel (mits ik bestel). Naar mijn idee was mijn 'wens' om mij als klant tevreden te stellen heel gemakkelijk en zelfs zonder extra kosten.

Erg goed

Vriendelijk personeel! Alles klopt en super service

Slechte winkelvoorraad

Doordat de PLUS Moerkapelle vaak vanaf 12 uur al de helft van de producten niet meer op voorraad heeft, merk je dit ook in je online bestelling. Ook deze bestelling was weer een ramp. Bezorgtijd tussen 12-14uur. De plus medewerkers gaan dan pas om 13.30 uur boodschappen verzamelen, dit wordt dus niet van tevoren berekend, nee je krijgt een telefoontje wat er allemaal niet meer in de winkel is. Zeker de aanbiedingen zijn snel op, geen waardebon te verkrijgen, gewoon pech. Echt een bizar slechte service. Het is dat er maar 1 supermarkt in het dorp is, anders waren ze al ten onder.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes en keurig op tijd bezorgd door beleefde jongeman.

Mijn complete bestelling werd keurig op tijd door een beleefde bezorger in mijn woning neergezet.

Goed geregeld

al meerdere malen bestellingen thuis laten brengen. Prima service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zeer fijne winkel en vriendelijk personeel

Wij komen graag bij de plus in Bergambacht. Alleen de sfeer in de winkel (door het personeel) is erg prettig en enorm vriendelijk. Het is een mooie winkel met breed assortiment. Bij ons in Stolwijk zit ook een Plus maar hier komen wij niet. Wij rijden voor de boodschappen graag een dorpje verder! Ook de bezorger is een topper!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Eerste keer dat ik het gedaan heb maar is goed bevallen zal het in de toekomst wel wat vaker doen denk ik

Niet genoeg voorraad.

De service is jammer genoeg achteruit gegaan. Veel niet op voorraad en dat krijg je pas te horen als de boodschappen worden gebracht dus weer naar de winkel. En ook het statiegeld van één krat niet terug gekregen, die komt pas weer bij de volgende bestelling na mijn klacht.

okay

aantal producten waren niet beschikbaar en daarvoor was ook geen vervanger.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht