Bestelling nooit aangekomen en enorm klantonvriendelijk

Met een express bestelling boodschappen besteld, ruim een half uur na de uiterlijke tijd toch maar gebeld omdat ik de bezorger nog niet gezien had. Werd in eerste instantie hele vriendelijk geholpen en mij werd verteld dat de bezorging waarschijnlijk onderweg was, helemaal prima! Ik werd drie kwartier later opgebeld en kreeg direct allemaal verwijten naar mij toe gesnauwd. Op een boze, neerbuigende manier werd mij verteld dat mijn adres niet zou niet bestaan, ze hebben aangebeld maar geen gehoor, gebeld maar geen gehoor en in de buurt rondgevraagd maar mijn straat zou niet bestaan. Heel vriendelijk uitgelegd dat ik mijn adres meermaals gecheckt had en ik de hele middag heb zitten wachten met telefoon bij de hand. Dat niemand hier is geweest en ik niet gebeld ben. Vervolgens kreeg ik de aanbieding dat het er eigenlijk geen tijd voor was maar dat vanavond een andere bezorger alsnog de boodschappen kon brengen, maar ik wel moest aangeven waar ze mijn adres in moest wijzigen. Mijn klomp brak... Dat het gebeurt is geen probleem, balen, maar kan gebeuren. De manier waarop ik werd aangesproken en de verwijten die naar mij toe gesmeten werden, vond ik echt niet normaal... Zo ontzettend klantonvriendelijk. Ik zou hier niet weer bestellen helaas.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijn weer te kunnen bestellen.Ik woon in een chalet achter een woonhuis.Zo blij dat het weer netjes bezorgd werd.

Plus is een fijne zaak.

Plus is de enige zaak die een lage bedrag heeft voor inkopen via de website.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service en vriendelijk personeel

alle medewerkers hebben nog het ouderwetse gezegde DE KLANT IS KONING. dat zie je de laatste tijd steeds minder. Ga zo door dit is het juiste spoor om je te onderscheiden.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Bestelgemak

Het is fijn om via de app de boodschappen te kunnen bestellen. Vervolgens is het wachten op de vriendelijke bezorger. Je kunt ook altijd terecht met speciale vragen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Snel, goed en betrouwbaar.

Geregeld bestel ik boodschappen online bij Plus Supermarkt in Heeg. Ik word altijd vriendelijk geholpen. Het maken van een boodschappenlijst is eenvoudig. Er wordt duidelijk en volledig teruggekoppeld. Wat mij betreft een aanrader dus.

goede service

Boodschappen mooi op tijd, bezorging goed te volgen, alles geleverd!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik had smorgens mijn bestelling gedaan en tegen schappelijke prijs smiddags al gekregen....dat kan bij andere supermarkten namelijk niet....bij sommige zelfs een week later....de bezorging ging heel goed ..en een compliment voor de bezorger want hij was erg vriendelijk.....ik had Dion....aardige jongeman Ga zeer zeker vaker bestellen Tevreden klant Paulina

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooie service voor Ameland!

De laatste levering slecht

Ik doe de bestelling voor mijn ouders van 90 en 91 jaar. Dan vind ik het heel vervelend dat er spullen of niet bij zitten of de artikelen niet worden gepakt die ik als aanbiedingen heb ingevoerd en tevens verkeerde spullen zijn geleverd waardoor mijn vader van 91 jaar weer naar jullie moet bellen om het goede artikelen te krijgen. Vind ik echt vervelend.

Eenvoudig te bestellen

Zeer vriendelijk personeel, eenvoudig te bestellen maar jammer dat de levering niet altijd gratis is

Goed en snel geleverd!

Snelle levering! Goede service en goeie alternatieven bij geen voorraad.

Bezorging 5 sterren

Bezorging uitstekend maar miste wat artikelen en 1 was er zowiezo afgehaald was pizza tonijn van plus 3voor €6.wilde er maar 1, was zeker uitverkocht want stond niet meer in de te bestellen lijst. Verder staat op de melk 2liter kan totaal geen houdbaarheids datum vind ik niet goed ben dus genoodzaakt om die ondanks ik nog andere heb als eerste te gebruiken met de kans dat de melk die ik nog heb dan niet meer goed is. Jammer geen koffiemelk creamer moet ik als nog op de scootmobiel naar de Aldi.

Behulpzaam

Ik koop al jaren mijn boodschappen bij de Plus en vindt het een fijne supermarkt. Je bent er geen nummer, maar klant.

heel fijn

Heel fijn, thuis bezorgd. Niet door de regen, Mindertijd en kost me geen energie om de boodschappen te doen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel fijn om je sport-weekend rustig te beginnen met gevulde boodschappen-kratten. Ps: ik beveel nooit iets of iemand aan!!! Vandaar

Tevreden!

Fijne service als ook door voorkomend personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik vind het prima alleen vind ik het raar dat ik maar 5 maal de aanbieding krijg en als ik meer wil dat dan de aanbiedingsprijs vervalt

Super service!

Dezelfde dag bestellen en de boodschappen thuis bezorgd krijgen is opzich al een top service , maar nog extra heen en weer rijden voor iets wat vergeten was vind ik helemaal super , altijd vriendelijke medewerkers aan de deur , alleen maar lof !

alleen de boudbewaring

alleen de houdbewaring is te kort

Prima geregeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helaas weer te weinig plantenzegels gehad

Bezorging is perfect, maar weer te weinig plantenzegels gehad,kan deze ivm vervoersproblemen ook niet gaan halen. Jammer

Goed en op tijd

Jammer dat ik op geen enkele manier toevoegingen op mijn bestelling kon krijgen alhoewel ik wijzigingen in de bestelling aanklikte.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Volgende keer bestel ik bij een ander filiaal

In een notendop Smorgens zoals gepland bezorger aan de deur, bij het uitladen van de kratten zie ik dat ik veel artikelen mis. Na telefonisch contact met het filiaal komt er na een tijd alsnog een bezorger. Ik ontvang slechts een deel van de ontbrekende producten en geef direct aan dat er meer ontbreekt. De bezorger wil niet met mij de bon na lopen of dat ik het filiaal bel, hij vraagt of ik de rest van de dag thuis wil blijven, er komt later wel iemand. Er kwam later niemand, dus heb ik opnieuw gebeld aan het einde van de dag. Uiteindelijk is er iemand anders gekomen die de bestelling in orde heeft gemaakt. Tot slot heb ik gezien dat de verpakking van het vlees open was

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht